Najrealnija reakcija protivnika i saigrača kad Kari ostane sam na trojci (VIDEO)

Ova akcija možda i najbolje pokazuje koliko je moćan šuter Golden Stejta

  • 0

Stefon Kari je neverovatan ove sezone. Zaista neverovatan.  Bio je to i prethodne, ali šta radi ove sezone prevazilazi sve što je prikazivao u šampionskoj kampanji Voriorsa.

>>> Pažnja, pažnja! Pogledajte Karijevih 28 poena u JEDNOJ četvrtini! (VIDEO)

Prva asocijacija na NBA ligu nekada je bio Džordan, posle su to bili Brajant i Šakil O`Nil, pa Lebron Džejms, a danas je to, bez dileme, i uprkos velikoj konkurenciji, Kari.

Njegovi šutevi su nešto što do sada nije viđeno. Visoki procenti i za dva i za tri poena, driblinzi, kontrola lopte koju je doveo do savršenstva... Sve to Karija čini trenutno najboljim igračem na svetu.

Koliko je dobar svedoči i akcija iz poslednjeg meča Golden Stejta protiv Šarlota. Borba pod košem, Bogut je osvaja i baca Kariju koji stoji sam u levom ćošku. Svi znaju šta sledi. Reakcije Boguta i pleja Šarlota Kembe Vokera to najbolje govore.

Zamislite, Australijanac, prvi centar, a nije ni pomislio da ide na skok, već je uveliko krenuo da trči na svoju polovinu terena i pre nego što je Kari ispalio hitac. Zna čovek da nema potrebe da troši energiju u reketu. A Voker? Slegao čovek ramenima. I njemu je savršeno jasno kakav će biti ishod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA