Estoril: Delpo na bajsu, Vavrinka u čamcu (FOTO) (VIDEO)

Teniseri i teniserke uživaju na suncu Atlantika...

  • 0

Pored Beograda teniseri ove nedelje igraju i u Minhenu i Estorilu, s tim što se u portugalskom gradu na Atlantskom okeanu od 1998. uporedo takmiče i teniserke. Oba turnira su ove godine jača od beogradskog po imenima, iako su sva tri iz serije 250 u kategorizaciji ATP.

U Estorilu, primera radi, učestvuju Argentinac Huan Martin del Potro (12. na svetskoj listi), prošlogodišnji pobednik, Francuz Rišar Gaske (18), Švajcarac Stanislas Vavrinka (22), koji je lane igrao na Srbija Openu...

Prvi nosilac u Minhenu je Francuz Žo Vilfrid Conga (5), najbolje plasirani teniser koji igra ove nedelje, s obzirom na to da se Novak Đoković, Španac Rafael Nadal, Švajcarac Rodžer Federer i Britanac Endi Marej, vodeća četvorica, odmaraju i spremaju za drugi od tri turnira na šljaci iz Masters serije, koji u nedelju počinje u Madridu.

Organizatori u Estorilu su se potrudili da relaksiraju učesnike. Tako su se Delpo, Gaske, domaći teniser Frederiko Žil, Ruskinja Marija Kirilenko i 19-godišnja portugalska teniserka Marija Žoao Keler provozali do marine biciklama, dok su Vavrinka, najbolji portugalski teniser Rui Mašado, Špankinja Anabela Medina Gariges, prošlogodišnja pobednica, i Slovakinja Jarmila Gajdošova, koja igra pod australijskom zastavom, posetili čamac olimpijskih šampiona u jedrenju iz Portugalije.

Pogledajte kako se uživa na suncu Atlantika...

(Telegraf. rs / Foto: estorilopen.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA