Priznanje za Grofa Božovića stiglo iz Evrope!

Trener crveno-belih imenovan za drugog najboljeg u Evropi u mesecu novembru

  • 10

Priznanje za Miodraga Grofa Božovića! Trener Crvene zvezde proglašen je za drugog najboljeg trenera meseca novembra po izboru magazina ''Four - four  -two'', jednog od najuglednijih evropskih magazina.

Svakog meseca, ovaj magazin objavljuje imena najuspešnijih trenera u Evropi, a pobednik novembra je Marko Silva, prvi čovek stručnog štaba grčkog Olimpijakosa.

>>> Da li ste videli ovo? Marko Grujić sa 11 godina daje gol Partizanu iz slobodnjaka! (VIDEO)

Grof je tokom septembra, oktobra i novembra zabeležio sve pobede na Zvezdinoj klupi, i velika serija pobeda nije prošla nezapaženo ni van granica Srbije. Na taj način, Zvezdin trener se našao ispred Matjaža Keka (Rijeka), Pepa Gvardiole (Bajern) i Lorana Blana (PSŽ).

Kako ističe „Four-four-two“, Miodrag Božović je oduvek bio veliki navijač Crvene zvezde, čak i dok nije vodio klub, i to mu je omogućilo da i posle lošeg starta, uz veliku strast i emociju nastavi da vodi klub i dođe do velikog niza pobeda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • violinista

    4. decembar 2015 | 19:57

    Veliki strucnjak, nema sta...kao nagradu dobio paket petardi iz Cacka...pozdrav iz Surdulice, za velikog gospodina...

  • Balkanac

    4. decembar 2015 | 19:49

    Veliki GROF

  • MVP

    5. decembar 2015 | 14:34

    Neverovatno!Zvezda bez premca u Super ligi,razbila sve,a onda jedan poraz i hocete da pojedete trenera.Ovo je zemlja Srbija divi se samo porazima.Napred Grofe I igraci samo ste sve vratili u realnost,da i vi mozete da izgubite pa makar i od nekog Borca,pomislise svi da ste vanzemaljci i da morate sve da pobedjujete,sportski je da nekada i izgubis i ako je pet puta slabiji od tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA