ISPOVEST IZ AVIONA KOJI JE JORDANAC HTEO DA SRUŠI: Ovako se odvijala drama na nebu!

Da nije bilo ruskog rukometaša Rastvorceva i trenera Vojvodine Milana Mirkovića, ne želimo ni da pomislimo kakav bi bio epilog

  • 1

Na letu Frankfurt - Beograd u avionu Lufthanze došlo je do prave drame, koja se zahvaljujući rukometašima Vojvodine, koji su bili među putnicima, nije tragično završila.

Naime, jedan Jordanac je u toku leta, dok je vazduhoplov bio iznad Austrije želeo da obori avion tako što je pokušao da otvori vrata za hitne slučajeve.

Zahvaljujući herojstvu trenera Vojvodine Milana Mirkovića i ruskog rukometaša Alekseja Rastvorceva epilog nije bio tragičan.

>>> Ovo je trener Vojvodine koji je zaustavio Jordanca da ne obori avion (FOTO)

>>> JUNACI: Rukometaši Vojvodine sprečili da putnik obori avion!

>>> RUSKA LJUDINA OD 200 CM I 120 KG: On je sprečio Jordanca da obori avion u letu za Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Wikipedia/Armin Kübelbeck Foto: Wikipedia/Armin Kübelbeck

- Bilo smo na oko 10.000 metara, kad je, kasnije smo saznali, Jordanac pokušao da otvori vrata koja služe za izlaz u slučaju opasnosti. Sedeo je u sredini reda od tri sedišta. Nekoliko puta je kretao ka ručici vrata, ali ga je uvek odgurivao momak koji je sedeo do prozora. Nije mu dao da to radi, zbog čega je nešto agresivnije krenuo na njega - rekao je za Sport jedan od putnika i očevidac cele drame.

- Čuo sam da je promrmljao ''Obećao sam''. Stalno je nešto tražio po telefonu, preturao po džepovima - dodao je svedok drame i objasnio kako su ga Rastvorcev i Mirković obuzdali.

- Stjuart je zamolio Rastvorceva i Mirkovića da se Jordanac umiri i prebaci u biznis klasu. Obojica su na to pristala, ustala su sa sedišta, koja su oko tri reda bila dalje, došli do Jordanca, podigli ga i odveli u biznis klasu.

- Sedeli su kraj njega do kraja leta, Jordanac je bio okružen, nije mogao da mrdne. Pokušao je da ustane dva-tri puta, ali nije mogao. Nije pravio probleme sve do kraja leta - zaključio je sagovornik dnevnog lista Sport.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA