PRIZNANJE VEKA U TENISU: Ko je bio na kokainu i alkoholu, a ko nije imao seks 8 meseci!

Autobiografija koja je ''preko noći'' otkrila velike tajne belog sporta

  • 7

U svojoj autobiografskoj knjizi, Loredana Berte, bivša supruga tenisera Bjerna Borga, otkrila je neke šokantne podatke o životu tenisera. Pre svega njenog muža, ali i legendarnog Džona Mekinroa.

Govorila je o teškoj vezi koju je imala sa Borgom, nedostatku seksa, i uživanju u drogama i alkoholu. Ukratko, o životu koji je živela tokom Tura.

- Teniseri su kao deca. Neurotični i srećni, u zavisnosti od igre, pobede ili osvojenog seta. Ili momentu kada posle turnira ponovo ''postanu ljudi.'' U Njujorku sam videla Džona Mekinroa kako luduje na Santaninom koncertu i ide na binu da peva sa Karlosom. Nije toliko vodio računa o tenisu - rekla je Loredana i nastavila:

- Bio je urađen (naduvan), imao je seks sa kurvama koje je Džim Beluši doveo. Bili su veoma žedni i otišli su da pronađu klub gde bi mogli da piju. Ušao je unutra i pitao koliko klub košta i kupio ga. To je bio Džon, a ponekad i Bjern. Bez teniske uniforme.

Potom se osvrnula na Bjerna.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

- Bjorn je uzimao kokain po povratku sa turnira i bilo mu je jako teško da se vrati tenisu. Kada smo se preselili za London, nije hteo da imamo seks. Nije mogao da me kre*e. Što je više to govorio, ja sam se više provokativnije oblačila.

- Nakon osam meseci bez seksa, popi*dela sam. Provodio je dosta vremena i u svojoj vili u Švedskoj gde nije želeo da ima čistačicu. Na kraju, ja sam postala rob i služavka - između ostalog, rekla je Bjorgova bivša žena.

Zanimljivo, upravo ove godine se pojavio film ''Sedam dana pakla'' koji neodoljivo podseća na sve što je Berteova napisala.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    7. decembar 2015 | 13:32

    Сада можете видети КОЛИКО је велики Новак Ђоковић.

  • Ljubav-vera-nada

    7. decembar 2015 | 17:59

    @Srna Ti sto udaraju minuse govore,ustvari,koliko su neostvareni i jadni i treba ih zaliti. Nole je jedan i ne ponovljiv a sitnih dusa je bilo uvek i bice ih uvek i - nebitni su !

  • Velislav

    7. decembar 2015 | 14:25

    Inače, ona je poznata italijanska pevačica...što se ni ne pominje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA