Kraj drame srpskog vaterpoliste: Uroš Vuković pronađen u Budimpešti!

Uroš Vuković je pronađen u Budimpešti, potvrdila je za naš portal njegova majka, koja je sa njim u prestonici Mađarske

  • 2

Posle drame od nekoliko dana mladi srpski vaterpolista Uroš Vuković konačno je pronađen. Ovu informaciju je za Telegraf potvrdila njegova majka Svetlana Živković.

- Jeste, Uroš je pronađen, ja sam otišla u Mađarsku i trenutno smo zajedno u Budimpešti. Ne bih želela da pričam o detaljima, najbitnije je da je on pronađen - rekla je majka mladog vaterpoliste i zahvalila je svima na brizi, kao i medijima koji su objavili informaciju da on nije pronađen, kada su svi mislili da jeste.

Vuković je inače član zlatne ekipe mladih vaterpolista koji su letos na Evropskim Olimpijskim igrama osvojili zlato. Rođen je 1998. godine i igra za VK Beograd.

On je prošlog ponedeljka nestao. Rekao društvu tokom školskog odmora da će otići na trening, a po dolasku kući je svom ocu najavio da ide da se vidi sa drugom, takođe vaterpolistom, koji igra za Šabac. Ispostavilo se da nije bilo ni treninga ni viđanja s drugom, a na kraju je završio u Budimpešti, gde je posle nedelju dana pronađen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA