Srbija open: trećeg dana na terenu Lajović i Nalbandijan

Srpski teniser u pohodu na svoje prvo ATP četvrtfinale, Argentinac debituje na Srbija openu

  • 0

Trećeg dana glavnog žreba Srbija Opena na programu su četiri meča drugog kola u pojedinačnoj konkurenciji, kao i četiri meča prvog kola i jedan meč četvrtfinala u konkurenciji dublova.

Na centralni teren Teniskog Centra Novak najpre će u podne izaći drugi nosilac, Andreas Sepi (Italija) i Ivan Dodig (Hrvatska). Nakon ovog meča, jedini preostali srpski predstavik u glavnom žrebu, Dušan Lajović pokušaće da se plasira u svoje prvo ATP četvrtfinale. Prethodno će morati da savlada Brazilca Joaoa Souza, 116. igrača sveta koji je danas eliminisao sedmog nosioca Rajana Herisona.

Četvrti nosilac turnira i nekad treći reket sveta David Nalbandijan debitovaće na Srbija openu u poslednjem meču dana protiv Slovenca Aljaza Badene, 156. igrača sveta.

Program na centralnom terenu zatvoriće dubl. Prvi nosioci, Robert Lindšted iz Švedske i Horija Tekau iz Rumunije igraće protiv srpsko-crnogorskog para, Marka Đokovića i Gorana Tošića, koji su dobili vajld kartu organizatora.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA