Jokić i Denver preslabi za Vučevića, Golden Stejt oborio novi rekord! (FOTO) (VIDEO)

Nikola Jokić imao skroman učinak u duelu protiv Orlanda, gde je vodio bitke sa crnogorskim centrom Nikolom Vučevićem

  • 0

Golden Stejt je nastavio seriju pobeda pošto je savladao Indijanu u veoma efikasnom meču koji je završen sa više od 250 poena. Šampioni NBA lige su postigli čak 131 poen na gostovanju u Indijanapolisu i tako su došli do 23 pobede iz isto toliko mečeva.

>>> BOBI DIGAO AMERIKU NA NOGE: Puna dvorana u Filadelfiji aplaudirala mu posle ovog poteza! (VIDEO)

>>> Golden Stejt oborio rekord star 131 godinu! (VIDEO)

Ovoga puta nije Stef Kari bio najefikasniji, već ga je zasenio drugi superstar Ratnika - Klej Tompson, koji je postigao 39 poena. Ni Kari nije mnogo zaostajao, pošto je na svom kontu imao 29 poena.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U poraženoj ekipi je najbolji bio Pol Džordž, koji je postigao 33 poena.

Golden Stejt je ovim oborio novi rekord, pošto je ovo bila 76 uzastopna pobeda u kojoj su imali 15 ili više poena vođstva, i nisu dozvolili preokret, čime su postali najuspešniji u NBA ligi i po tom parametru.

Nikola Jokić se kao ni ostatak ekipe Denvera nije proslavio u najslabijoj utakmici večeri, u kojoj je viđen najmanji broj poena, još malo pa duplo manje od meča Golden Stejta i Indijane. Jokić je postigao četiri poena i imao je četiri skoka za 17 minuta na parketu. Nagetsi su ubacili svega 74 poena, i tako nisu mogli da se nadaju boljem rezultatu protiv nešto boljeg Orlanda, koji je postigao 85.

Najbolji u redovima Medžika bio je Nikola Vučević, koji je dominirao pod košem i ostvario je dabl-dabl, pošto je imao 18 poena i 13 skokova.

Lebron Džejms je dabl-dablom vodio Klivlend do pobede protiv Portlanda. Postigao 33 poena i imao 10 skokova, dok je u poraženoj ekipi odličan bio Demijen Lilard, koji je postigao takođe 33 poena.

Oklahoma je na krilima sjajnog Djurenta slavila protiv Memfisa u gostima. Superstar Tandera je postigao 32 poena, imao je 10 skokova i 6 asistencija. Sjajan je bio i Rasel Vestbruk sa 13 poena i čak 16 asistencija. Kod Grizlisa su podbacili najbolji igrači, Mark Gasol je imao samo 11 poena, a Zek Rendolf 9.

Do pobede je došao i Sakramento, pošto su najbolji igrači konačno odigrali dobru partiju. Demarkus Kazins je imao 23 poena i 12 skokova, a i Rudi Gej je postigao isto toliko poena. Sjajan je bio i Ražon Rondo sa 17 poena i 13 asistencija.

Rezultati:

Klivlend - Portland 105:100

Indijana - Golden Stejt 123:131

Bruklin - Hjuston 110:105

Memfis - Oklahoma 88:125

Denver - Orlando 74:85

Sakramento - Juta 114:106

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA