Poslednji raport Borovčanina: Ne nasedam na provokacije (FOTO Galerija)

Na sparing treningu u beogradskm tržnom centru "Ušće" naš as najavljuje da ga nikakve provokacije Nemca Vekiloglua neće sprečiti da zadrži šampionski pojas kruzer kategorije u verziji WBO

  • 0

Srpski bokserski as Nenad Borovčanin, dva dana pred meč za odbranu titule evropskog prvaka kruzer kategorije u verziji Svetske bokserske organizacije (WBO) protiv Nemca turskog porekla Varola Vekiloglua, spremno najavljuje borilački spektakl u čuvenoj hali Lagator u Loznici.

Na sparing treningu u u beogradskom tržnom centru "Ušće" naš as najavljuje da ga nikakve provokacije neće sprečiti da ostane vladar kruzer kategorije u verziji WBO.

- Njegova odluka da ne dođe danas da se pojavi na merenju možda je vid provokacije, ali ja na nju neću nasesti - rekao je Nenad Borovčanin okupljenim novinarima, ali i prolaznicima u "Sport vižn" radnji u TC "Ušće".

- Meni je ovo posebno važan meč jer boksujem pred domaćnom publikom. Pripremao sam se dva meseca, analizirao mane, poboljšavao vrline - rekao je rođeni Lozničanin.

Borovčanina je donekle poremetilo to što je bukvalno u pet do 12 promenjeno ime rivala koji ga izaziva.

- Kasno sam saznao protiv koga se borim, gledao samo jedan njegov snimak, ali verujem da ću u bokserskom spektaklu, u gradu koji živi za ovaj sport, uspeti da sačuvam krunu - zaključio je Borovčanin.

Meč je na programu u petak 4. maja u hali Lagator u Loznici.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA