GROF BOŽOVIĆ ODLAZI SA MARAKANE? Reči trenera Zvezde uznemirile navijače!

Crnogorski stručnjak smatra da i Stole ekonom može biti prvak s ovom ekipom

  • 77

Nije nepoznanica da je situacija u Crvenoj zvezdi alarmantna! Zvezdan Terzić je pre neki dan izjavio da klubu treba pet miliona evra, a trener crveno-belih Miodrag Grof Bođović ponovo je istakao da će otići iz kluba ukoliko igrači i radnici na Marakani ne dobiju novac.

 

U intervjuu za Novosti, Božović je dodao i to da je Marko Grujić, za sada, jedini spas Zvezde.

 

>>> Da li je Grof Božović omiljeniji od Robija i Muslina? (VIDEO)

 

- Ja sam čovek od reči i neću ostati sigurno do kraja sezone ako ne izmirimo obaveze prema igračima i ovim ljudima koji rade. Mi nemamo šta da tražimo ako se ova ekipa raspadne, ako odu stranci i ne budu plaćeni. Prvak će sa ovom ekipom biti i Stole ekonom. Ali, za nešto ozbiljno više nema prostora - rekao je Božović i dodao:

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Za sada nam je jedina nada - Grujić. Samo to je objektivno i realno, da momak sad potpiše za neki klub, pa da ide u avgustu. Da li će se to dogoditi ne znam i nisam neko ko bi Marku rekao "idi zbog nas". Mora sam da donese odluku i da sam vidi šta je najbolje za njega.

 

Crnogorski stručnjak se osvrnuo i na majicu sa likom Vladimira Putina koju je nosio.

 

- Živeo sam i radio tamo 7-8 godina, Rusi su mi sve dali. A posebno cenim Putina, koji je u poslednje vreme jedna od najjačih svetskih ličnosti. Nadonosio sam se majica sa njegovim likom iz Rusije, imaju ih svi moji drugovi - između ostalog, rekao je Božović za Novosti.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doca PFK

    9. decembar 2015 | 22:00

    Brate ja sam grobar, al ovaj lik je dokor za fudbal,on srpski Klop... Najveca pojacanja za Czv bi bila da sacuvaju ove mlade igrace i trenera...

  • Milan

    9. decembar 2015 | 22:32

    Bez Grofa Nasa Zvezda nema sta da trazi u Evropi

  • Vele

    10. decembar 2015 | 00:27

    Bez brige Delije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA