PAKLENI PAROVI: Koji derbi biste voleli da gledate u 1/8 finala LŠ?

Žrebanje je zakazano za 14. decembar, kada ćemo znati parove nokaut faze

  • 9

Grupna faza Lige šampiona je iza nas. U februaru nas očekuje osmina finala najelitnijeg fudbalskog takmičenja, a parovi će biti poznati 14. deembra, kada je na programu žreb u Nionu.

Dva šešira su u opticaju - prvi, u kom će igrati Real Madrid, Volfsburg, Atletiko Madrid, Mančester siti, Barselona, Bajern, Čelsi i Zenit. Drugi, u kom su mesto našli Pari Sen Žermen, PSV, Benfika, Juventus, Roma, Arsenal, Dinamo Kijev i Gent.

>>> LIGA ŠAMPIONA: Žiru demolirao Olimpijakos za 1/8 finala, Čelsi napokon onaj stari (FOTO)

Većina ljubitelja fudbala s nestrpljenjem čeka da Đani Infantino otvori program u ponedeljak i spoji klubove u nokaut fazi. Klubovi iz iste zemlje neće moći da se susretnu već u osmini finala, kao i klubovi koji su snage odmreili u grupama.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Verujemo da skoro svi klubovi iz prvog šešira priželjkuju Gent u narednoj rundi, s obzirom na to da je najslabiji protivnik na papiru. Ali, Belgijance ne bi trebalo podceniti pre svega zbog rezultata koji su ostvarili - postali prvi belgijski klub koji će igrati nokaut fazu.

Dok ne saznamo ko će s kim igrati, kalkulisaćemo kako bi mogao da izgleda pakleni žreb za osminu finala, odnosno koji mečevi bi mogli da ponesu epitet derbija.:

Juventus - Real Madrid

Arsenal - Barselona

Roma - Čelsi

PSŽ - Bajern Minhen

Koji derbi biste vi voleli da gledate u osmini finala Lige šampiona?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA