Butorović pomilovao prognane grešnike

Nedavno precrtani Mojsov, Trajković, Katai i Supić opet konkurišu za satav "lala" kako bi klub obezbedio vizu za kvalifikacije Lige Evrope

  • 0

U Vojvodini svakog čuda tri dana dosta... Upravni odbor FK Vojvodina pomilovao je četvoricu suspendovanih prvotimaca, koji su posle poraza u Subotici od Spartaka rezultatom 5:1, udaljeni iz prvog tima.

Tada je obrazloženje uprave bilo uopšteno i glasilo je da su Branislav Trajković, Danijel Mojsov, Aleksandar Katai i Nemanja Supić "potrošili sve kredite i da će ubuduće trenirati sa drugim timom". Posle gostovanja u Smederevu i novog poraza Vojvodine (0:2) usledio je sastanak sa suspendovanim igračima, na kome je definisan zajednički stav o prioritetima u klubu i obavezama svakog fudbalera, kako bi u završnici prvenstva Superlige Vojvodina obezbedila prolaz u Evropu.

Trajković, Mojsov, Katai i Supić danas su se javili novom šefu Stručnog štaba Zlatomiru Zagorčiću, koji na njih računa za susret 28. kola, sa BSK-om u subotu, 5. maja.

Jasno je da su u klubu prešli preko svojih principa iz straha da ne ostanu bez plasmana u kvalifikacje za Ligu Evrope. Ekipa beleži očajne rezultate u poslednje vreme, a zamene za četvoricu "izgnanika" su se pokazale kao promašaji. Vojvodina polako gubi trku za treće mesto, a u kakvoj je formi očekuje je žestoka borba i za četvrtu poziciju sa Jagodinom i Slobodom, pa su u klubu rešili da svim silama spasavaju što se spasiti može...

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA