LUDO! Napadač Levantea ne sme više da postiže golove (VIDEO)

Ukoliko postigne još jedan pogodak za svoj klub, Aruna Kone će automatski morati da se vrati u Sevilju

  • 0

Opsesija svakog napadača u fudbalu je da postigne gol. Većinu napadača karakterišu i sebične osobine, jer je za njih najbitniji golgeterski konto na kraju sezone.

Ali, u Španiji imamo slučaj da napadač Levantea ne sme i ne želi da postigne nijedan gol do kraja prvenstva?! Aruna Kone, najbolji strelac Levantea je u ovoj sezoni postigao 17 prvenstvenih golova i najzaslužniji je za sjajan plasman (5. mesto) kluba iz Valensije i činjenicu da su na pragu pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ali, teško je očekivati da će Kone u naredna tri kola uspeti da pomogne Levanteu. Naime, on je za njih igrao kao pozajmljen igrač Sevilje. U ugovoru u pozajmici postoji klauzula u kojoj stoji da se Kone automatski na kraju sezone vraća u Sevilju ako u sezoni postigne 18 golova. 

Dakle, ukoliko napadač iz Obale Slonovače još jednom pogodi mrežu do kraja sezone, ne gine mu povratak u Sevilju u kojoj se nije najbolje snašao i razumljivo je da ne želi da se opet vrati na stadion "Sančez Pishuan". Kone je za Sevilju osigrao 49 utakmica, postigao samo dva gola, ali priliku dobijao na kašičicu.

Zbog toga i ne čudi što je u prošlom kolu prilikom proslave gola, namerno skinuo dres kako bi zaradio žuti karton. To mu je bila peta javna opomena u sezoni, što je povuklo suspenziju da ne može da igra u sledećem kolu: konkretno večeras protiv Saragose. Kamera je čak uhvatila Konea kako se smeje kada mu je sudija dao žuti karton...

Ostala su još dva kola u kojima "ne sme" da bude strelac, pa ne bi čudilo da se uskoro oglasi sa nekom misterioznom povredom...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA