Balotelija i Rafaelu razdvajala policija, plavuša uzrok svađe (FOTO)

Kontroverzni Italijan se žestoko posvađao sa verenicom zbog afere koju je imao sa Kloi Evans

  • 0

Mario Baloteli opet je u centru pažnje. Prema navodima ostvrskih medija, čak je i policija morala da interveniše kako bi prekinula žučnu svađu kontroverznog Italijana i njegove devojke Rafaele Fiko.

Iako je Baloteli u prethodnom periodu ponavljao da mu je sjajno u romansi sa bivšom devojkom Kristijana Ronalda, izgleda da odnosi između verenika nisu baš tako sjajni kao što se pričalo. Tačnije, par se nalazi pred raskidom. Uzrok svađe je nedavna ispovest britanske starlete Kloi Evans, koja je u razgovoru za britanske tabolide otkrila da je imala seks sa Balotelijem, iako je ovaj u to vreme bio u šemi sa Rafaelom. Italijanska glumica je načisto "poludela" kada je saznala za novu izdaju svog verenika i krenula je svađa u njegovoj kući u Mančesteru.

Policija je došla posle pritužbi komšiluka i zatekla Marija i Rafaelu u žestokoj prepirci. Njih dvoje su se tada smirili i policija je napustila imanje...

Navodno je svađa počela zog toga što je Mario proveo noć sa Kloi u gradu. Kada je došao kući, Rafaela je mu je zaključala kuću, ranije promenivši bravu, i nije ga pustila da uđe. Baloteli je ipak polomio garažna vrata i sa Kloi ušao u kuću.

- Kuća je bila u neredu. Svuda po kući je bila razbacana njena garderoba, a slike sa zidova bile su pobacane. Mario je pre nego što je ušao, skinuo sa prsta verenički prsten vredan nekoliko hijada funti i bacio ga u smeće! - rekla je Kloi.

Ovo nije prvi put da Mario i Rafaela uznemiruju komšiluk, jer su i nedavno imali žestoku svađu kada je britanka prostitutka Dženi Tompson priznala da je provela jednu noć u Balotelijevom društvu. Rafaela je nekako prešla preko toga, ali sada će teško uslediti novi oproštaj kontroverznom fudbaleru...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA