Selektor rukometašica Srbije: Nisam hteo Holandiju u osmini finala

Selektor Srbije više je voleo da u osmini finala igra protiv Švedske

  • 3

Ženska rukometna reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje na Svetskom prvenstvu. U osmini finala će u danskom gradu Nestved u nedelju 13. decembra od 20:45 igrati sa selekcijom Holandije.

Selektor Saša Bošković istakao je da nije priželjkivao Holanđanke, već Šveđanke, ali da će se njegova ekipa spremiti za duel u osmini finala.

Dobili smo Holandiju, Više bih vole da je Švedska ali šta da radimo. Spremićemo se i za njih. Prošli smo prvi zadatak, sad idemo na drugi. Na korak smo od sna, da ostvarimo kvalifikacije za Rio pa ćemo videti za dalje.

- Holandija ima jako dobrih igrača. Sve te devojke igraju u evropskim klubovima, igraju i u Ligi šampiona. Dve igraju u Đeru. Mislim da možemo da im pariramo. Dosta trče, brze su, ali se nadam da imamo rešenje i za to.

Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević

Katarina Krpež Šlezak, koja je na meču protiv Tunisa bila najefikasnija sa 11 pogodaka veruje u dobar rezultat protiv Holandije.

- Holandija je odličan tim, igraju brzo, imaju dobro odbranu, odličan kontranapad. Biće veoma teško, na nama je da se dobro pripremimo. Da se više koncentrišemo na našu igru. Ako budemo igrale kao do sada i da ispravimo neke greške, sa malo vise koncetracije. Verujem da ce rezultat dobar po nas - zaključila je Katarina Krpež.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RASA

    12. decembar 2015 | 12:19

    Da ti nisi bio selektor ne bi ni igrali sa njima već sa nekim slabijim jer bi imali bar jednu pobedu vise.I sad ti nisi zadovoljan? a cela Srbija nije zadovoljna sa tobom.

  • Pop

    12. decembar 2015 | 11:22

    Pa trebao si DA pobedis nekog onda! To ces DA biras ,jaoooooooo

  • MNE

    12. decembar 2015 | 12:23

    San ti je da ostvaris kvalifikacije? To bi meni druze za ovakvu izjavu momentalno otkaz dobio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA