Sećate se Kafua? Brz je kao munja i sa 45 godina i dao je vrh gol! (VIDEO)

Brazilac oduševljava i u petoj deceniji života

  • 1

Legendarni brazilac Markos Evangelista Kafu i u 45. godini života igra fudbal. On je bio deo spektakla koji je organizovao fudbalski klub Sao Paolo, u kome su se sastale legende iz sezone 1992/93 i 2005. godine. Obe ekipe su osvojile Kopa Libertadores, a ovo je bio događaj koji je upotpunio odlazak u penziju Rožerija Senia.

>>> Seksi Brazilka u društvu Kafua šetala dresove Brazila! (FOTO)

Kafu je bio deo tima iz 1993. godine, a pokazao je da sa 45 godina može ravnopravno da se nosi sa znatno mlađim igračima.

Zadržao je brzinu koja ga je krasila tokom karijere, a to je demonstrirao i kada je postigao gol nakon solo prodora kada je dobio loptu na svojoj polovini. Pretrčao je čitavu polovinu terena, a protvnici nisu uspeli da ga sustignu. Na kraju je uputio i sjajan udarac koji je završio u bližem uglu golmana.

Pogledajte i sami gol koji je podsetio na njegove bravure i vratio nas u vreme kada je Brazil predvođen njim, Robertom Karlosom, Ronaldom, Ronaldinjom, Romariom... harao svetskim fudbalom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA