Igrači Voše slavili gol na tribini sa suspendovanim Lalatovićem! (VIDEO)

Voša zabeležila i petu pobedu od kako ih je preuzeo novi trener, i preskočila je Partizan na tabeli

  • 5

Nenad Lalatović je preporodio Vojvodinu. Od kako je preuzeo ekipu Lale su vezale pet pobeda u nizu, od toga četiri u prvenstu, a jednu u Kupu Srbije. Poslednja u nizu bila je u 21. kolu Superlige, kada je Voša pobedila Jagodinu sa 3:1 i tako došla na 4. mesto posle nekompletnog kola.

Na meču protiv Jagodine na Karađorđu Lalatović nije mogao da vodi ekipu sa klupe jer mu je stigla suspenzija od tri meseca zabrane vođenja ekipe.

Bio je na tribinama i posmatrao duel. Njegovi igrači su očigledno želeli da mu daju podršku i pokažu da su uz njega u ovoj situaciji. Tako su posle gola Rosića kojim je Vojvodina povela u 8. minutu meča, svi igrači potrčali ka tribinama i slavili su sa Lalatovićem, koji se spustio do ograde.

Ožegović je nekoliko minuta kasnije duplirao prednost posle dobre asistencije Ivanića, kada je izašao sam pred golom ''Ćurana''.

Imala je Voša i penal, ali je Ivanić promašio kazneni udarac. To je Novosađanima moglo da se obije o glavu, pošto je posle greške golmana Perića, Popović smanjio prednost Voše u nadoknadi prvog poluvremena.

Do kraja meča ipak je Ožegović samo potvrdio pobedu golom u 80. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakhan CZV

    12. decembar 2015 | 18:09

    Lalatoviću legendo!

  • @Žika Živac@

    12. decembar 2015 | 19:28

    Lale Bog!

  • a ha

    12. decembar 2015 | 20:43

    ...zašto ovog čoveka vole svi igrači u bilo kom klubu koji trenira..njega samo broBARI ne vole...zašto,zar partizan nije najbolji klub na svetu,bez konkurencije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA