Grof odgovorio Telegrafu: Ne znam da li ostajem trener Zvezde

Trener Crvene zvezde je umereni optimista po pitanju izlaska kluba iz finansijskih nedaća

  • 9

Na Marakani je u subotu, 12. decembra, ispisana istorija.

>>> PAO REKORD! Zvezda pobedila 18. put zaredom - tri gola Vieire! (VIDEO)

Generacija fudbalera Crvene zvezde koju vodi Miodrag Božović, rekordnom pobedom u nizu, dobila je potvrdu svoje jedinstvenosti. Niko pre pojave Grujića, Vieire, Kataija i družine, niko od prethodnih slavnih generacija - nije u istoj sezoni vezao 18 pobeda.

- Želeo bih da čestitam igračima na obaranju rekorda, jer su oni najzaslužniji za sve što su postigli - rekao je tvorac nove, moćne Zvezde, Božović.

- Takođe, želeo bih da pozdravim naše navijače, da im čestitam na koreografiji koju su napravili, jer to samo oni mogu. Da ne ispadne sad da im se uvlačim, uostalom videli ste i sami šta su nam priredili. Svi treba da budemo zadovoljni onim što smo postigli. Sada kada se setimo prve utakmice u sezoni ovde protiv Radničkog (1:1) i ove danas, to su dva totalno različita sveta.

>>> HUGO,HUGO: Navijači Zvezde skandirali ime Vijeire! (VIDEO)

Na pitanje Telegrafa da li će aktuelni sastav ostati na okupu i na proleće iz već dobro poznatog razloga, Božović nije siguran u pozitivan epilog čitave situacije sa finansijama. Čak je i svoj status doveo u pitanje, ako klub ne pronađe novac za igrače.

- Ako klub ne uspe finansijski da odreaguje ostaćemo bez igrača koji nam mnogo znače i onda ćemo morati da menjamo ploču i da pevamo neke druge pesme. Za mene ne mogu ništa da kažem.

(D.U.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pana

    12. decembar 2015 | 21:27

    Grofe,ostani,ti i Terza jedini ste sposobni da nas vratite na stare staze slave,nikom drugom navijaci nevjeruju kao vama!

  • Dr. za rock and roll

    12. decembar 2015 | 22:58

    Grofe imas para!!! Daj nam bar malo srece bar 1 godinu... Volete Delije !!!!

  • Aleksandar

    13. decembar 2015 | 10:00

    Gde da ide kad ovde ima redovan sex.18 puta za tako kratko vreme u njegovim godinama nije lose

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA