NEVEROVATNO: Tri godine igra sa Kobijem i tek sada mu je prvi put asistirao! (VIDEO)

Košarkaš Lejkersa Nik Jang zabeležio asistenciju na meču protiv Hjustona, koja se prepričava

  • 1

Istorijska asistencija viđena je u Hjustonu na meču protiv Lejkersa. Nije bila ni nešto spektakularno lepa, niti je u pitanju neka spektakularna brojka za rušenje rekorda, već prvo dodavanje Kobiju Brajantu od strane Nika Janga.

Hjuston je u noći između subote i nedelje ubedljivo savladao Los Anđeles Lejkerse sa 126:97, ali ubedljivo najluđi podatak zabeležili su statističari ESPN-a, koji su istakli da je na tom meču Nik Jang po prvi put u istoriji asistirao Kobiju Brajantu.

>>> Kobiju klicao njegov rodni grad! (FOTO) (VIDEO)

Podatak deluje toliko neverovatno, pošto su Jang i Kobi saigrači pune tri godine. Ipak, nešto olakšavajuća okolnost može da bude to što igraju na istoj poziciji, pa retko kada igraju zajedno na parketu.

Kada se uzme u obzir to da Jang tokom karijere ima po meču u proseku samo jednu asistenciju, onda, uzimajući u obzir činjenicu da je retko istovremeno na parketu sa Kobijem, nije teško zaključiti zašto je trebalo da prođu tri godine da bi Kobiju po prvi put asistirao za koš.

Pogledajte ovu istorijsku asistenciju na 1:06 u priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    14. decembar 2015 | 16:41

    Nik Jang je takav,čim primi loptu šutira,asistencija mu uopšte nije na pameti. Nešto slično kao pola tima Minesote(ko je juče gledao meč protiv Finiksa zna o čemu pričam).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA