Rat navijača pred EURO 2016: Prva poruka pretnje osvanula u Parizu! (FOTO)

Turski navijači nisu dobrodošli, poručuju pristalice PSŽ

  • 1

Poznato je da su navijači PSŽ "suspendovani" od strane države, da je svaki vid organizovanog navijanja nekada čuvenih "Bulonj bojsa", ali će se neke stvari promeniti kada Evropsko prvenstvo bude počelo 11. juna.

Internet je uznemirila poruka vatrenih pristalica pariskog kluba koji više nisu aktivni (ili bar većina njih ne posećuje stadion Park Prinčeva) koju su poslali turskim navija.

- EURO 2016: Turski navijači nisu dobrodošli - pisalo je na platnu koje je držalo desetak pristalica francuskog kluba.

Razlog ove netrpeljivosti pre svega leži u ono sada već debelo objašnjenom ponašanju navijača turske tokom minuta ćutanja zbog masakra u Parizu i to uoči prijateljskog susreta pre nekoliko nedelja.

Turska fudbalska reprezentacija prvi meč na EURU igra 12. juna protiv Hrvatske, pa cela poruka upozorenja uopšte ne deluje bezazleno.

Turcu u velikom broju prate sopstvenu reprezentaciju gde god da igra, o navijačima Hrvatske se već dovoljno zna. Ako se u celu priču umešaju i navijači PSŽ... ne smemo ni da pomislimo šta bi sve moglo da se dešava kod bulonjske šume.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA