Savo Milošević preuzima Partizan i dovodi Radovana Ćurčića na mesto trenera?

Aktuelni potpredsednik FSS pred vratima Humske

  • 87

Pre šest godina nije uspeo, a sada je Savo Milošević nikad bliže predsedničkoj fotelji u Partizanu! Štaviše, čini se da je već seo u nju s obzirom na to da je jedini kandidat i da je navodno prihvatio poziv.

Bivši fudbaler crno-belih sasvim sigurno će napustiti FSS po dočlasku novog rukovodstva u martu, a tokom sedmice je boravio u Humskoj na razgovorima. Njegov glavni kandidat za mesto trenera je aktuelni selektor Radovan Ćurčić kom, takođe, vreme ističe u Savezu.

>>> Tomić prihvatio uslove Partizana! Da li je klub spreman za njegove radikalne poteze?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Milošević i Ćurčić su navodno kandidati struje okupljene oko potpredsednika Vojislava Nedića, dok je Miloš Vazura zagovara da Ivan Tomić bude novi trener. Kao što smo pisali, Tomić je dao uslove za dolazak u Partizan, ali ''jača struja'' predlaže aktuelnog selektora.

Međutim, Milošević ne bi imao ništa protiv ni da Tomić preuzme tim s obzirom na to da su u odličnim odnosima.

Miloševića, navodno, podržavaju i navijači Partizana, a datum njegovog dolaska zavisiće od zakazivanja Vanredne sednice koja bi trebalo da se održi do 10. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rocky

    15. decembar 2015 | 00:49

    Moze ali Vazura i Nedic moraju obavezno napustiti klub

  • Nbg

    15. decembar 2015 | 00:46

    Bolje lagano u drugu ligu i tamo pravi rivali za vas i kad se uigrate mi vas cekamo da se vratite , necemo vas zaboraviti...

  • Milosch07

    15. decembar 2015 | 00:36

    Ovo vise nema smisla iako sam Zvezdas ovi su unistili reprezentaciju, a sad ce da dokusure Partizan nemamo zdrav rivalitet vise ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA