Serena Vilijams pobedila Đokovića i odmah se fotkala u provokativnom izdanju (VIDEO)

Časopis Sport Ilustrejtid izabrao je američku teniserku za najboljeg sportistu sveta, dok je Novak Đoković bio drugi

  • 10

Serena Vilijams je pobedila Novaka Đokovića u trci za najboljeg sportistu sveta u izboru renomiranog časopisa Sports Ilustrejtid.

Urednici su ostali dosledni svojoj politici da priznanje uglavnom dobija sportista iz Sjedinjenig Američkih Država, pa tako i ne čudi što najbolji teniser sveta nije bio ispred najbolje u ženskoj konkurenciji.

>>> Serena Vilijams se skinula za novogodišnji kalendar! (VIDEO)

Đoković je bio drugi, a treće mesto je zauzeo Lionel Mesi.

Serena je tako postala prva žena koja je izabrana za najboljeg sportistu ovog časopisa još od 1983. godine. Pored nje od žena je na listi je bila i Ronda Rouzi, ali posle nokauta od Holi Holms nije imala velike šanse.

Zanimljivo je da se na listi od 12 kandidata za sportistu godine ovog časopisa našlo i jedno konjičko grlo - Američki Falkon, konj koji je tekuće godine osvojio triplu krunu tokom konjičke sezone.

Posle dobjanja priznanja Serenu su fotografisali za naslovnicu novog broja časopisa, a ona je bila u neobičnom i provokativnom izdanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA