GOTOVO: Marko Grujić je novi igrač Liverpula!

Klopov pomoćnik otkrio da je ubedio Zvezdinog bisera da pređe na Enfild, a Liverpul je navodno platio šest miliona evra za obeštećenje

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Postignut je dogovor - Marko Grujić se seli na Enfild!

Zvezdin biser je posle sjajnih partija ove sezone bio na meti mnogih evropskih klubova ali je u poslednje vreme najviše zagrizao Liverpul, koji je i preduzeo konkretan korak.

>>> Grujić je i na naslovnoj strani nemačkog BILD-a

>>> Trener Šahtjora gledao Zvezdu na Marakani: Posebno su mu se svidela dva igrača

Nedavno je Grujić bio i na večeri sa predstavnicima Liverpula, koji su mu preneli da su zainteresovani da ga vide u svojim redovima.

Britanski tabloid San objavio je i da je posao dogovoren za 6 miliona evra. Navodno je poziv Jirgena Klopa bio dovoljan da ubedi Grujića da za njega ima mesta u Liverpulu. Pre toga se samo čekalo njegovo ''da''.

Ekskluzivu je obelodanio Željko Buvač, pomoćnik Jirgena Klopa je potvrdio da je načelno ubedio Grujića da dođe na Enfild i da je posao gotov.

Ipak, ono što može da raduje navijače Zvezde, jeste da ovaj list navodi i da će Grujić ostati u Zvezdi do kraja sezone.

To i ne čudi, jer bi u ovom trenutku bilo teško da dobije radnu dozvolu u Engleskoj. Pitnaje je samo da li će Zvezda uspeti da dogovori i mogućnost da Grujić nastupa i u eventualnim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zvezdi je i novac bio hitno potreban, pa je otuda prodaja Grujića bio i neminovan potez, kako bi se isplatili igrači i sačuvao tim, kao i obezbedio ostanak trenera Miodraga Božovića, koji je ostavljao mogućnost da ode ukoliko se nešto ne promeni po pitanju isplata igrača i finansija kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P. P

    15. decembar 2015 | 23:48

    Zasluženo, srećno Grujane.

  • Redsi

    16. decembar 2015 | 00:53

    Volim i Zvezdu i Liverpul i jako mi je drago zbog ovog transfera. Napravice Kolp igracinu od njega. Samo mogao je ode za malo vece pare bar za 8 miliona ako ne i vise.

  • Zevs

    16. decembar 2015 | 00:49

    Srecno majstore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA