Murinjo: Najteže mi je bilo da osvojim titulu u Španiji

Trener Reala, koji je po dva puta bio šampion u svim zemljama u kojima je prethodno radio, priznao da je najteže došao do španskog trona

  • 0

Real slavi portugalskog trenera Žozea Murinja, koji ni ove godine nije uspeo da mu donese titulu evropskog prvaka, ali je prekinuo dominaciju Barselone u španskom prvenstvu.

"Posebni" je osvajao šampionsku titulu u Portugaliji s Portom (2003 2004), u Engleskoj s Čelsijem (2005, 2006) i u Italiji s Interom (2009, 2010), ali tron u Španiji za njega ima posebnu težinu.

- Cele sezone smo igrali odlično i zasluženo smo postali prvaci. Najveće hvala u ime igrača i svoje lično ime kažem našim porodicma, koje najbolje znaju kroz šta smo prolazili. Bio sam šampion u sve tri zemlje u kojima sam prethodno radio, ali je najteže bilo uzeti je sada. Ali, to je moja sedma titula, tako da me emocije nisu opile. Već sutra ću da se sretnem sa sportskim direktorom Reala Migeom Pedresom da bismo razmotrili plan za iduću sezonu - izjavio je Murinjo španskim medijima.

(Telegraf.rs / Foto: realmadrid.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA