Rednap: Nikad neću biti selektor Engleske

Menadžer Totenhema zatražio od javnosti da zaboravi na njegov slučaj, jer je "nacionalnom timu sada potrebno jedinstvo i podrška"

  • 0

Menadžer Totenhema Hari Rednap priznao je da ne veruje da će ikad postati selektor reprezentacije Engleske. Rednap je nakon odlaska Italijana Fabija Kapela važio za jednog od glavnih kandidata za upražnjeno mesto, ali je nacionalni savez odlučio da šansu ukaže Roju Hodžsonu.

- Misilm da se to nikada neće dogoditi, ali ne želim više da se moje ime spominje, jer to je za mene prošlost. Nisam razočaran. Kraj priče, idemo dalje - rekao je Rednap.

Menadžer Totenhema zatražio je od javnosti da zaboravi na njegov slučaj, jer je nacionalnom timu sada potrebno jedinstvo i podrška.

- Hodžson zaslužuje da bude selektor i ubeđen sam da će napraviti dobar posao. Ima četiri godine, nadam se da će izabrati sposoban tim i već u Ukrajini i Poljskoj napraviti uspeh - veruje u kolegu Rednap.

On je dodao da jedva čeka kraj sezone i odlazak na godišnji odmor.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA