Zvezdin čarobnjak na naslovnoj strani BIlda! (FOTO)

Nemački mediji u stopu prate aktivnosti Jirgena Klopa, a sada otkivaju i ko je detaljno analizirao Zvezdinog fudbalera pre potpisa za Liverpul

  • 54
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ukoliko se sve završi kako je dogovoreno, Marko Grujić bi mogao da bude jedan od onih koji će obeležiti transfer period u januaru, s obzirom na medijsku pažnju koju uživa Liverpul u svetzu, naročito od kako je osvežen pozitivnom ebergijom od dolaska Jirgena Klopa.

Informacija da je zvezdin talentovani vezista novi igrač Liverpula stigla je i do čuvenog Bilda, načitanijeg dnevnog lista u Nemačkoj, koji je na naslovnu stranu online izdanja istakao likove Jirgena Klopa i Grujića uz naslov "On je prva Klopova kupovina u Liverpulu".

>>> GOTOVO: Marko Grujić je novi igrač Liverpula!

Nemci naglašavaju da je Željko Buvač, Klopov pomoćnik dobro skenirao Grujića na Zvezdinim utakmicama i da će Marko posle potpisa u januaru za klub sa Enfilda do kraja tekuće sezone igrati u Crvenoj zvezdi.

Prenose da je vrednost transfera mladog srpskog reprezentativca 5,9 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    16. decembar 2015 | 13:34

    Он је боље речено прва и ПРАВА куповина Клопа. И наравно да је на насловној страни угледног часописа јер долази из најпознатијег и најбољег клуба са ових простора. За друге су резервисане последње странице, у складу са њиховим реномеом.

  • 10JQKA u boji

    16. decembar 2015 | 13:43

    5,9 pa zasto nase talentovane igrace prodavaju tako jeftino, jebem mu kad olimpija jednog sporara proda baselu za skoro 4 miliona, dinamo bi ga prodo za 10 najmanje!

  • Maksa

    16. decembar 2015 | 19:43

    Hvala GRUJO nek te sreca prati u daljem zivotu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA