Trener Zvezde: Ovi igrači zasluženo ulaze u istoriju kluba!

Srđan Maksimović je posle meča bio zadovoljan pobedom crveno-belih

  • 5

Umesto suspendovanog Miodraga Božovića na konferenciji za novinare posle meča se javnosti obratio Srđan Maksimović, koji nije skrivao zadovoljstvo zbog pobede.

>>> Zvezdina gol mašina radila u Ivanjici: 19. uzastopna pobeda pred zimsku pauzu! (FOTO) (VIDEO)

Prvo je čestitao igračima na novoj pobedi i poboljšanju rekorda kada je u pitanju broj uzastopnih pobeda u Superligi.

- Želeo bih da čestitam našim igračima na rekordima i rezultatima koje su ostvarili ove jeseni. Ulaze zasluženo u istoriju i zbog njihovog odnosa prema dresu i zbog hemije koja vlada među njima u svlačionici. 

>>> Hugo levo, Hugo desno, pa petom: Nova gol majstorija Zvezdinog Portugalca! (VIDEO)

>>> Umesto da se skloni, golman Javora gledao u topovski udar u trenutku eksplozije! (VIDEO)

Maksimović ističe da su očekivali težak meč u lošim vremenskim uslovima u Ivanjici protiv čvrste ekipe Javora.

- Odigrali smo pametno utakmicu. ne može da se igra preterano kvalitetna utakmica u ovakvim uslovima. igrali smo pametno, realizovali smo svoje šanse i zasluženo smo došli do tri boda i nove pobede. Javor je čvrsta i tvrda ekipa, disciplinovana, teško je igrati protiv njih u Ivanjici i to znamo iz proteklih godina, tako da je ovaj uspeh utoliko i veći - zaključio je Maksimović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    16. decembar 2015 | 21:17

    Svaka cast grofe -- volim te bre treneru!!! Ne uzmi mi za zlo ali bez 1991 i generacije koja je osvojila ligu sampiona sva istorija se tu zavrsava za sada--!!! ALI HVALA TI DO GROBA BRATEEEE!!! Puste pare mogao bi ti i takve igrace da skockas legendo!!

  • Zoran

    16. decembar 2015 | 19:06

    Najgora liga of kada postoji fudbal

  • teodor

    17. decembar 2015 | 04:52

    Nesumnjivo dobra igra Zvezde , ali dajmo ne preterujmo sa tom istorijom! Velike mi istorije pobedjivati Radnike i Javore! Bogami kao da je to Premijer Liga ili Primera, istorija, istorija, istorija....! Ali nije lose mozda tom pricom drzati fokus igracima i podsticati ih na nesto , inace bi mislili o platama , premijama, a toga nema niti ce biti ko u doba Djekne! Sve ovo je mlaka splacina za stence, ovaj tim ce pokazati sta i koliko vredi tek u Evropi. Nadam se da necemo opet biti "iznenadjeni" od nekog Kairata ili sklapati tim do sedmog kola prvenstva! I, ne daj boze rasprodavati ga. Naprosto beda i neimastina tera klubove na prodaju najboljih, pa ekipe koje su bile najbolje u prvenstvu kad dodje da igraju u Evropi ni ne lice na sebe od pre samo koji mesec.Zato su nam koeficijenti naprosto katastrofalni i to uzrokuje da odmah budemo zavaljeni sa jakim ekipama. Evo sad imamo plastican primer. Ekipe koje imaju dosta dobre timove, mislim na Zvezdu, Cuku, Vosu i Borac, naravno-i Partizan, toliko ce biti oslabljene za naredni evro ciklus da se uopste ne moze nista dobro ocekivati od njih. Umesto da se bas pojacaju. Pa zar, npr. Vosi (da ne govorim o CZ i PFC) , ili CUki, bilo kom drugom klubu, nije izazov pojacati tim i uci u Ligu Evrope?! Pa to je veliki i sportski i finansijski trijumf. Pet mil. evra je veliki, ogroman novac, zamislite da to dobije prodorom u grupu bilo koji od pomenutih klubova!? Ljudi moji, upametimo se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA