Sjajna odbrana vodila Partizan do druge pobede u LŠ!

Crno-beli savladlai OSC na Banjici rezultatom 5:4

  • 2

Zahvaljujući odličnoj odbrani u drugoj i trećoj četvrtini, vaterpolisti Partizana uspeli su da savladaju OSC iz Budimpešte rezultatom 5:4 (1:1, 2:0, 1:0, 1:3).

Ovo je druga pobeda crno-belih u B grupi Lige šampiona uz isto toliko poraza.

OSC je imao priliku da se vrati u meč. U poslednjem minutu propustili su šansu za izjednačenje i na semaforu je ostalo 5:4 za domaći tim. Strelci za Partizan bili su Stojanović (dva gola), Gogov, Jakšić i Gilen, a kod gostiju se istakao raspoloženi Deker.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Izuzetno mi je drago što smo pobedili. Presrećan sam što smo na ovakav način ne samo završili ovaj deo sezone, nego i godinu. Mislim da su momci na pravi način napredovali tokom sezone i da su zaslužili ovo. Očigledno, dostigli su nivo da mogu na ovakav način da igraju protiv šampiona Madjarske uprkos svim problemima sa kojima se suočava klub. Siguran sam da oni klub mnogo vole jer da to nije tako, ne bi stizali do ovakvih rezultata - rekao je Vujasinović novinarima posle utakmice na Banjici.

Uoči utakmice Galatasaraj - Solnok u četvrtak, tabela B grupe posle 4. kola izgleda ovako: Pro Reko 12, Jug 9, Solnok (-1) 6, Partizan 6, OSC 0, Galatasaraj (-1) 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miha

    17. decembar 2015 | 01:01

    Jedini pravi ponos drzave i pokazatelj kako treba da se radi u sportu!!!ulozite sve pare bre u ovu instituciju!!!

  • Doca PFK

    17. decembar 2015 | 06:09

    Bravo majstori!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA