Bugarski prvoligaš izbačen iz lige zbog povlačenja fudbalera sa terena (VIDEO)

Liteks iz Loveča drakonski kažnjen zbog napuštanja terena u duelu sa Levskim

  • 1

Bugarski prvoligaš Liteks iz Loveča bio je nezadovoljan suđenjem u 20. kolu bugarske lige pa je tokom utakmice predsednik kluba povukao igrače sa terena, a zbog toga je sada klub izbačen iz takmičenja.

Oni su u subotu u 44. minutu susreta protiv Levskog iz Sofije, napustili teren nezadovoljni odlukom sudije po naređenju predsednika Trifona Popova, ali će ih to skupo koštati.

>>> ŠOKANTNA ODLUKA DRŽAVE: CSKA i Lokomotiva izbačeni u četvrtu ligu!

- Predsednik kluba Trifon Popov, koji je naredio fudbalerima da napuste teren, mora da plati kaznu od 15.000 leva (7500 evra). Klub mora platiti kaznu u iznosu od 20.000 leva (10.000 eura) - izjavio je predsednik disciplinske komisije Saveza Uri Kučev.

Liteks, koji je pre te utakmice bio četvrti na tabeli bugarskog prvenstva, ima rok od nedelju dana da uputu žalbu.

U subotnjoj utakmici 20. kola bugarskog prvenstva, sudija je u 15. minuti isključio napadača Liteksa Bjorna Johansena jer je nogom udario suparničkog igrača bez lopte. U 44. minutu je još je jedan igrač Liteksa isključen i dosuđen je penal za Levski. Popov je tada povukao svoje igrače s terena pre izvođenja kaznenog udarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA