Zvezdino dete, Ivanić, 3 golmana i 3 štopera na meti Partizana!

Počela je licitacija oko dolaska fudbalera u Humsku! Da li su svi transferi realni?

  • 45
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Očajna jesen, verovatno i najgora u istoriji kluba, naterala je čelnike Partizana (barem ovi koji su ostali) da krenu sa pripremom plana za renoviranje tima i realizacije istog.

Veliki broj imena se ovih dana povezuje sa crno-belima, a najveće promene doživeće odbrana tima koji još vodi Ljubinko Drulović. Mada, Ivan Tomić će najverovatnije biti njegov naslednik na proleće. Takođe, novi čuvar mreže doći će u Humsku.

>>> Čukarički ima najboljeg golmana Super lige!

Tri golmana su u užem krugu da zamene Živkovića i Kljajića, isto toliko i štopera. Plus, jedan desni bek i vezista.

Foto: fk čukarički Foto: fk čukarički

Bojan Šaranov je prvi pik Partizana. Bivši golman OFK Beograda je trenutno bez kluba što je veliki plus. Letos se pominjao i kao potencijalno pojačanje Zvezde, ukoliko Rajković i Kahriman odu, ali je nekadašnji reprezentativac ostao na Marakani.

Borivoje Ristić je takođe na meti crno-belih. Svojevremeno je branio za Čukarički, ali je od ove sezone golman Radnika iz Surdulice. Međutim, kratkoročni ugovor mu je istekao.

- Razgovarao sam sa ljudima iz Partizana, čast mi je što su me pozvali. Sve misli sada su mi okrenite kao crno-belima. Veliki sam navijač crno-belih i bio sam u jednom kratkom vremenu u Humskoj - rekao je Ristić za Žurnal.

Konkurencija bi mogao da mu bude doskorašnji saigrač sa Banovog Brda Nemanja Stevanović. Najbolji golman lige takođe je na skeneru Partizana. kakos am kaže, sve je u rukama Vladimira Matijaševića.

Sa Banovog Brda, put Humske mogao bi i štoper Bojan Ostojić koji je jedan od najzaslužnijih za visoko drugo mesto Čukaričkog.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Prija interesovanje još uvek aktuelnog šampiona. Sve je do klubova. Imam i neke ponude iz inostranstva, i šest meseci ugovora sa Čukom - rekao je Ostojić za Žurnal.

Marko Jovanović je već viđen kao novi štoper crno-belih. Bivši igrač ovog kluba je jesen proveo u Voždovcu, a sportski direktor Ivica Iliev će sve učiniti da ga vrati u Partizan koji se nameračio i na Aleksandra Sedlara iz metalca. Podsetimo, za njega se navodno interesovala i Zvezda.

Možda najveća transfer bomba bičla bi dolazak Filipa Stojkovića iz Čukaričkog u Partizan. Sport prenosi da je popularni Žule izbor na poziciji desnog beka, ali ne treba zaboraviti da je on Zvezdino dete i da su crveno-beli takođe izrazili želju da ga angažuju. Mada...

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prićča oko Mirka Ivanića ponovo je aktuelizovana i barata se ciform od 1.5 miliona evra. Vezista Vojvodine je produžio ugovor s klubom, ali se spekuliše da je poslednjeg dana prelaznog roka upao u depresiju jer mu Voša nije dala da se preseli u Beograd.

Pitanje je i da li će se Nenad Lalatović odreći takvog igrača koji se vratio u formu baš kada je bivši trener Zvezde seo na klupu Lala.

Nema sumnje, očekuje nas vruća zima na Topčiderskom brdu. Barem s jedne njegove strane...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pikado

    18. decembar 2015 | 10:56

    Na početku sezone Vučela je rekao da je ovo NAJJAČI tim partizana ikada..ne razumem šta će sad sva ta pojačanja...

  • Doca PFK

    18. decembar 2015 | 14:22

    Zvezda posle 10 godina osvoji jesenji deo to se pise kao da su LS osvojili,a kad je Partizan osavjao se te titule su se umanjivale...

  • Doktor PFK

    18. decembar 2015 | 13:28

    Ivanica,golmana Borjana i Ostojica iz Cuke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA