Lučić opet na "mestu zločina": Montreal vređao Srbina kao nikad pre! (VIDEO)

Hokejaš Los Anđeles Kingsa ponovo je do ludila dovodio Kenedijense

  • 0

Neprijatelj Montreala "boj 1" se vratio! 

Promenio je "odoru", ali ga navijači Kanediensa i dalje mrze sa istim žarom. Milan Lučić se vratio na "mesto zločina" u noći između četvrtka i petka u dresu Los Anđeles Kingsa, koji su odneli laku pobedu od 3:0 protiv domaćeg tima.

>>> NASTAVLJA DA DOMINIRA: Lučić postigao dva gola za Kingse (VIDEO)

Kanađanin srpskog porekla nije uspeo da se upiše u strelce, iako se našao u nekoliko šansi, ali mu to nije skinulo osmeh sa lica na mestu gde je prethodnih osam sezona sa Boston Bruinsima razvio "specijalan" odnos sa navijačima.

- Svaki put kada sam dolazio u "Bel Centar" sa Bostonom, uvek je to bio, hajde da tako kažem, poseban osećaj - rekao je Lučić posle meča u Montrealu.

milan lucic

Ljubitelji NHL-a znaju vrlo dobro zbog čega je Lučić omražena figura među Kenedijensima.

Prosto je obožavao da se pobije sa protivničkim igračima, na provokacije sa tribina odgovarao je istom merom, nekad i vrlo vulgarno, pa je nekoliko puta kažnjavan zbog takvog ponašanja. Lučićev dolazak u Montreal za navijače domaćeg tima uvek je bio nešto mnogo više od obične hokejaške utakmice.

I u dresu Kingsa, za koje igra od ove sezone, Lučić se našao na meti fanova Kenedijensa, koji su već njegov prvi udarac ispratili bučnim zvižducima i uvredama, koje su se nastavile gotovo svaki put kad je bio u akciji.

- Navijači su, čini mi se, bili bučniji nego inače  - osvrnuo se Lučić na ambijent.

- Baš me zanima kako će se ponašati protiv drugih timova. Vređali me ili ne, to ne menja moj zadatak da izađem i odigram meč najbolje što mogu.

U nastavku se podsetite kako je Lučić u dresu Bostona svojevremeno nervirao publiku u Montrealu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA