Brajant gledao horor Lejkersa u Oklahomi! (FOTO)

Tim iz Los Anđelesa poražen sa 40 razlike!

  • 0

Kobi Brajant je izgleda osetio šta se sprema njegovim Lejkersima u Oklahomi, pa je odlučio da odmori (povreda) i sačeka narednu utakmicu da pomogne saigračima, pošto protiv Tandera - nema pomoći.

>>> Za njega je ovo rutina: Karijevih 5 od 5 sa centra!

Tim iz Los Anđelesa, bez prve zvezde, poražen je glatko u Oklahomi u meču koji je sve vreme bio jurnjava mačke i miša, sa velikih 40 razlike - 118:78!

"Čispik" Arena bila je dupke puna, između ostalog i zbog činjenice da se očekivao Brajant na terenu, poslednji put u karijeri u Oklahomi, pa su navijači pohrlili da uživo vide legendu.

Međutim, sat vremena pre meča stigla je informacija da Kobi ipak neće biti u sastavu, što se i obistinilo kada se pojavio u "civilu" u kojem je posmatrao novi težak poraz njegovog tima.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Od samog starta, sem početne prednosti gostiju 2:0, bio je to meč koji je išao u jednom pravcu. Vestbruk je bio pogonsko gorivo Tandera, priključio mu se i Durent, kao i ostatak ekie, pa je već posle prvih 12 minuta prednost domaćeg tima iznosila 35:15!

Bila je to najava 15. poraza očajnih Lejkersa u prethodnih 17 utakmica.

- Zaista smo loše igrali, trebalo bi da nas je sramota. Kao što sam i rekao igračima u svlačionici, bili su patetični u svakom pogledu - rekao je posle utakmice trener Lejkersa Bajron Skot.

Istovremeno, u Njujorku, Karmelo Entoni je predvodio Nikse do četvre uzastopne pobede.

Poslednja "žrtva" Njujorka u tom nizu bio je Čikago koji je "položio oružje" u Medison Skver Gardenu (107:91). Entoni je meč završio sa 27 poena, Afalo je dodao 18, a Tomas je bio treći "dvocifreni" sa 13 poena.

Hjuston je neočekivano lako savladao Kliperse - 107:97.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Krajnji rezultat nije pravi odraz onoga što se dešavalo u Teksasu, jer je domaći tim sjajno ušao u meč, pa je već u prvom poluvremenu imao 26 razlike, pred poslednji period "samo" 12, ali bio je to, ispostavilo se, poslednji trzaj Klipersa.

Dvajt Hauard je odigrao jednu od najboljih partija ove sezone i sa 22 poena i 14 skokova bio dominantna figura u sastavu Hjustona. Harden sa 18 i Ariza sa 17 poena takođe su se istakli u trijumfu.

Rezultati

Vašington - Šarlot 109:101

Njujork - Čikago 107:91

Hjuston - Los Anđeles Klipers 107:97

Memfis - Indijana 96:84

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA