Zvezdin račun 100 dana u blokadi!

Crveno-beli su lideri i u dugovima

  • 25

Fudbalski klub Crvena zvezda u finansijskom je škripcu i to je dobro poznata stvar.

Izuetni rezultati fudbalera samo su na neko vreme skrenuli pažnju navijača na i dalje veoma ozbiljne, dugotrajne probleme, kroz koje prolazi klub iz Ljutice Bogdana.

>>> Vučić: Nemoguće je privatizovati Partizan i Zvezdu

S tim u vezi valjalo bi podsetiti da je račun crveno-belih i dalje u blokadi, još od 11. septembra ove godine, što znači punih 100 dana, i to u iznosu od 199.317,476.54 dinara, što je oko 1,8 miliona evra.

Ukupno gledano, klub iz Ljutice Bogdana je od 18.12 2012. godine 850 dana u blokadi.

Foto: printscreen/nbs.rs Foto: printscreen/nbs.rs

Na Marakanai se nadaju da će makar deo ovog duga uspeti da izmire novcem od prodaje najvrednijeg igrača Marka Grujića, o čijem se transferu u Liverpul uveliko priča i koji je, navodno, pred realizacijom.

Zvezda bi prodajom Grujića zaradila blizu sedam miliona evra i tim novcem, na neko vreme, ugasila finansijski požar koji bukti dugo vremena u našem najtrofejnijem klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савица

    20. decembar 2015 | 10:36

    ДУГУЈУ ВЕЛИКЕ ПАРЕ, ПА И ПОРЕД ТОГА ДОВОДЕ НОВЕ ИГРАЧЕ И ИГРАЈУ УТАКМИЦЕ НОЋУ ПОД СВЕТЛОШЋУ РЕФЛЕКТОРА. КО ЈЕ ТУ ЛУД ДА НЕ ПОМОСЛИ ДА ИМА И ЦРНИХ ФОНДОВА И ПОМОЋ ВЕЛИКОГ И МАЛОГ.

  • Bluz

    20. decembar 2015 | 10:22

    Ma nije važno koliki im je dug. Koga dovode od pojačanja? Doveli su tri tima u zadnjih godinu dana. Ja imam 8 zaposlenih i kad bi bio tri dana u blokadi zatvorili bi mi firmu. A i konkurencija mi se ne sklanja kao ovim dunsterima.

  • Deki

    20. decembar 2015 | 14:14

    Zvezda je "državni projekat" bila i ostaće. I ja bi lepo živeo da ništa ne plaćam, još da me doniraju. Da nama daje Gazprom 4-5 milki, ne bi mi prodavali Žileta, Mitra, Markeca...pa onda da igramo fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA