Partizan zove navijače da hitno vrate Megine majice!

Klub apeluje na "poštene nalazače da unikatnu opremu rivala vrate u prostorije kluba na stadionu u Humskoj"

  • 11

Košarkaški klub Partizan apeluje na navijače koji su u subotu nakon meča sa Mega Leksom uzeli nadmajice gostujuće ekipe da ih vrate u Humsku.

Podsetimo, igračima Mege, koji su napravili preokret protiv crno-belih, ukradeno je devet nadmajici, odnosno majica za trening i zagrevanja, i to u momentu kada su se dve ekipe pozdravljale posle meča.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

"Neposredno po završetku meča KK Partizan NIS - KK Mega Leks, u trenucima dok su se dve ekipe i članovi stručnih štabova sportski pozdravljali, došlo je do nestanka devet unikatnih nadmajica sa klupe KK Mega Leks.

U pitanju su posebno kreirani delovi opreme čije duplikate usled kratkog roka, naši sportski rivali nisu u prilici da pripreme na vreme za naredno kolo ABA j.t.d. lige.

KK Partizan NIS veruje da je nestanak opreme samo nepromišljen potez ili čak detinjarija i apeluje na poštene nalazače da unikatnu opremu naših rivala vrate tokom sutrašnjeg dana (ponedeljak, prim.aut) u prostorije kluba na stadionu u Humskoj," ističe se u saoštenju crno-belih.

Foto: Mega Leks Foto: Mega Leks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • franjo dacic

    20. decembar 2015 | 20:20

    lopovi bili.lopovi ostali

  • Marko

    20. decembar 2015 | 19:38

    Cirkus Kolorado...Eto zbog cega neki naviaci odlaze na utakmice,pa da je trazio dres od voljenog kluba mislim da bi mu dao svako,ali trenutno na trzistu je skuplja Megina maica,to su i dokazali na parketu.

  • Zvezda

    20. decembar 2015 | 19:52

    To su oni. "Jajare, obicne jajare"-povratak otpisanih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA