ISKRIVIO MU GLAVU APERKATOM: Neporažena zver sa Kube razbila Amerikanca u ringu! (VIDEO)

Luis Ortiz savladao Brajanta Dženingsa tehničkim nokautom u drugoj rundi i naneo mu drugi poraz u karijeri

  • 0

Kubanski bokser Luis Ortiz pobedio je tehničkim nokautom Brajanta Dženingsa u drugoj rundi boks meča. Dosad nepobedivi Ortiz je tako došao do 24 pobede u profi karijeri, od kojih je 21 dobio nokautom.

>>> Nokautirao je rivala za nekoliko sekundi, a onda oštro isprozivao Mekgregora! (VIDEO)

>>>Nije hteo da mu pruži ruku na merenju, a onda ga je brutalno nokautirao u oktagonu! (VIDEO)

Kubanac je ovom pobedom zaradio titulu interim WBA šampiona u teškoj kategoriji, što ga je približilo borbi za titulu protiv Tajsona Fjurija, koji će ipak prvo najverovatnije ponovo odmeriti snagu sa Vladimirom Kličkom u revanšu.

Ortiz je dominirao protiv Amerikanca Dženingsa, kome je ovo bio drugi poraz, a pre toga je imao skor 19:1. Sve je počelo brutalnim aperkatom kojim je bacio Dženingsa na pod već u prvoj rundi.

Nekim čudom se Amerikanac podigao na noge i izdržao do gonga. Ipak, bilo je jasno da je ozbiljno uzdrman i da se samo čeka završni udarac Kubanca. On je usledio u drugoj rundi, kada ga je serijom udaraca bacakao po ringu tako da je sudija bio primoran da prekine meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA