Radonjić: Zabrinut sam

Košarkaši Zvezde posle poraza u Morači, u četvrtak već igraju protiv Zadra, a tri dana kasnije putuju u Sloveniju

  • 13

Izjavama o "potrošenosti ekipe", košarkaši Crvene zvezde i trener Radonjić, kao da su predosetili negativan epilog utakmice u Podgorici.

>>> Luda asistencija Cirbesa: Dodao loptu Kvinsiju Mileru koji je NA KLUPI! (VIDEO)

Budućnost je u derbiju regionalne lige bila apsolutno bolji rival i sada, posle 15 kola, ima dve pobede više od crveno-belih, pred kojima je zadatak da jače nego do sada "zapnu" u takmičenju koje joj je prioritet.

- Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Posle Bajerna i svih dešavanja koje smo imali, i izlaska iz svega nakon što smo uspeli da se plasiramo u Top 16 u Evroligi, bili smo već na startu meča bez energije, sa dosta slabosti u napadu. Morali smo da budemo mnogo bolji u napadu da bi savladali Budućnost u Podgorici - rekao je Radonjić.

>>> FRKA U MORAČI: Posle ovog grubog poteza Marića nad Gudurićem umalo došlo do tuče (VIDEO)

Foto: Buducnost VOLI Foto: Buducnost VOLI

Trener Zvezde izjavio je da je zabrinut zbog zgusnutog rasporeda u narednom periodu. Šampion će već u četvrtak dočekati Zadar, a već u nedelju sledi novo gostovanje, Tajfunu. Derbi sa Cedevitom ide posle toga.

- Mene sad opet brine ritam koji sledi sa mnogo dana puta i sa samo dva dana između utakmica. Ima još dosta da se igra u ABA ligi. Morali smo na kraju da vodimo računa i o razlici koju smo ostvarili u pobedi na svom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    22. decembar 2015 | 10:21

    Što se mene tice ti si loš trener , mozda si ti radoholicar i mozda si u kosarci 24h ali tvoje vodjenje ekipe je blago receno konfuzno . Nije mi jasno da jos uvek nisi shvatio da vodiz zive ljude a ne da igras sa djojsticima . Ne izvlaci se igrac iz ekipe kojem ide , jer ne znaci da ce mu ici i kada ga vratis , kada se lomi rezultat igraju najbolji a ti ubacujes drugu pa i trecu postavu . Ko kaze da najbolji igrac ne treba da igra malte ne celu utakmicu , naravno ako nije opterecen licnim greskama , tvoje vodjenje ekipe izgleda kao da si vec unapred odredio minutazu i da bez obzira na situaciju na terenu uvodis i izvodiš igrace .

  • batko

    22. decembar 2015 | 16:33

    Definitivno, los trener! To ce nas ove godine, bojim se, koštati prvog mesta u ABA ligi! Bez obzira na neke dobre četvrtine u pojedinim utakmicama i tri- cetiri vredne pobede, ova polusezona je pravo mučenje, za prave Zvezdase, gledati ovu Radonjicevu Zvezdu.

  • Pana

    22. decembar 2015 | 22:29

    Ako si zabrinut kupi prnje i adio! Imas ekstra tim i ti zabrinut,covjece ti trazis alibi za buduce poraze,kakav si ti motivator ako javno priznajes strah! Aca Trifunovic bi sa ovom ekipom prosetao se Aba ligom,a garantujem da bi usao u 8 u EL!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA