OTAC MARKA GRUJIĆA: Moj sin neće ići u Liverpul! Kome se to žuri da ga proda?

Veleobrt u slučaju Marko Grujić

Ujutru je igrač Liverpula, popodne već nije. Sutra ponovo jeste, ali prekosutra se ta informacija demantuje. Šta se događa sa Markom Grujićem i da li će biti naslednik Stivena Džerarda u Liverpulu?

Sudeći po izjavama njegovog osa Gorana - sigurno neće do 31. avgusta 2016. godine, iako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao da je klub prodao supertalentovanog vezistu.

>>> Grujić dobio Džerardovu osmicu i milione: Detalji ugovora srpskog bisera i Liverpula!

- Niti će Marko potpisati za Liverpul, niti će dobiti Džerardovu "osmicu". Sigurno je samo da ostaje u Zvezdi, s kojom ima ugovor, kako bi osvojio titulu i pokušao da napadne Ligu šampiona. Nekome se u Zvezdi očigledno žuri s prodajom Marka. Sa 19 godina i 19 utakmica vide ga svi u klubu kao spasioca, što je nonsens prve vrste - rekao je Markov otac za Novosti:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pumpali" su celu priču, ali tvrdim da Zvezda mora da bude strpljiva. S titulom, Marko će vredeti više nego danas, a što je najvažnije, kompletno obeštećenje od transfera ide u kasu kluba. Postoje i danas bolje ponude nego što je Liverpulova, ali će ljudi uljudno čekati leto. Štutgart se zaleteo i na kraju povukao ponudu, pa će sačekati maj.

Porodica Grujić ima jedinstven stav po ovom pitanju.

>>> Navijači Liverpula o Grujiću: Srbin je novi Stiven Džerard! (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Sada se svi otimaju o novac, a u Marka niko nije verovao pre dve godine. Imao je najmanju platu, slali su ga u Kolubaru, ni na proleće nije mnogo igrao. Porodica Grujić je sve to mirno podnela. Prodaju procenta fondovima smo glatko odbili, nismo hteli ni u Čelsi za sitne pare.

- Posle Novog Zelanda, usledila je opet ucena da neće igrati kod Božovića. I nije protiv Kairata. A kad je "eksplodirao", i sada kada je njegova cena dostigla određenu brojku, svi očekuju deo kolača, kao u seriji "Stižu dolari". A Marko ostaje u Zvezdi, da kopačke koje je nosio 19 puta ovog proleća lepo razgazi. Ovo je jedinstven stav porodice Grujić - jasan je bio Goran u razgovoru za Novosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    22. decembar 2015 | 22:08

    Свака част! Ако сада нуде 7 милиона, е сада замислите цијену да се квалификују и заиграју у лш? То је црњак!!! партизан завали Марковића у Бенфику за 4-5 милиона а та иста Бенфика узе за њега 20 послије непуне године! Српска логика и памет!

  • Jovica

    23. decembar 2015 | 00:53

    Bravo tata!Marko je naš,Zvezdin Dzerard.

  • King ♔ Zvezda

    22. decembar 2015 | 22:15

    Kakav kralj od roditelja i čoveka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA