Zvezda našla rešenje za Mekela, šalju ga u Unikahu!

Crveno-beli su već nekoliko nedelja tražili rešenje da raskinu saradnju sa Izraelcem, a kada se javila Unikaha posle prve faze Evrolige rešenje je pronađeno

  • 18

Izraelski košarkaš Gal Mekel trebalo bi da nastavi karijeru u Unikahi.

>>>Pobednički poljubac seksi devojke za košarkaša Zvezde! (VIDEO) (FOTO)

Mekel već nekoliko nedelja nije na spisku tima Crvene zvezde i tražila se opcija za raskid saradnje.

Posle prve faze Evrolige i povrede Stefana Markovića, Unikaha je izrazila interesovanje za Izraelca i on će do kraja sezone igrati u Malagi.

Mekel je za Zvezdu odigrao četiri utakmice u Evroligi i nije prikazivao igru koja se očekivala pa je skinut sa liste igrača.

U ABA ligi je odigrao devet mečeva i prosečno je beležio 11,1 poen, uz 5,7 asistencija po utakmici.

Međutim, sada će igrati protiv Zvezde dva meča u TOP 16 fazi, i kao po običaju i nepisanom pravilu odigraće dobro.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    23. decembar 2015 | 09:24

    Nije zvezda nasla resenje za njega. Vec je njegov menadzer nasao resenje . Pa najbolje da sedi tamo pored klupe citavu sezonu

  • ☆☆☆

    23. decembar 2015 | 11:15

    Hahaha završnica teksta carska.Onako iskrena,ljudska..Svaka čast novinaru,oduševio sam se.Što je najgore tako će i biti.

  • "UŠATI" i mali partizai

    23. decembar 2015 | 14:40

    Sofo,pa Mekel, a možda i Tompson!? Sve te igrače je birao Radonjić! Miler je čista sreća, kao sedmica na lotou, dobio otkaz u NBA i odmah došao u Crvenu Zvezdu. Sreća, pa je sjajan i uklopio se u Radonjićev sistet, mada, igra se pravi prema igračima koje imaš, a ne sistem pa ko se uklopi, uklopio se. Mekel je bio odličan u neuigranom timu i trebalo mu je pružiti priliku duže vreme! Sreća da je Radonjić sjajan sa razvojem mladih igrača, od kojih postepeno i uspešno izvlači maksimum i konstantno napreduju! Simonović je bio na probi!? Sofo i Mekel nisu uspeli? Tompsonu i kada krene, izvodi ga!? Trener vodi ceo tim i isključivo od njega zavise rezultati i napredak igrača! Vreme je da Radonjić nauči da koristi i već dokazane košarkaše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA