Drogba ponovo u Čelsiju, na dosad neviđenoj funkciji

Situacija nije pod kontrolom Drogbinog bivšeg kluba

  • 0

MLS ligaš Montreal Impakt priznao je da će biti veoma teško da zadrži najboljeg fudbalera Didijea Drogbu jer ima želju da trenersku karijeru započne u Čelsiju.

Novi menadžer Čelsija Gus Hidink želi da u svoj stručni štab vrati najboljeg strelca u istoriji Čelsija, pa se realizacija posla očekuje u narednim danima.

- U kontaktu smo sa Čelsijem i Drogbom. Učinićemo sve da se Didije vrati u klub i igra naredne sezone. Razumemo njegovu želju da pomogne bivšem timu i spremni smo da mu izađemo u susret, iako želimo da ostane kod nas. Situacija nije pod našom kontrolom - navodi se u saopštenju kluba iz Kanade.

Drogba je u društvu holandskog stručnjaka uživo gledao utakmicu Čelsija protiv Sanderlenda (3:1) minulog vikenda na Stamford Bridžu, zbog čega se veruje da je tada dogovor postignut.

Fudbaler iz Obale Slonovače je za devet sezona u Čelsiju, u dva mandata, odigrao 381 utakmicu i postigao 164 gola, ali i bio najzaslužniji za najveci uspeh u istoriji kluba i osvajanje Lige šampiona 2012. godine, kada je u finalu protiv Bajerna postigao izjednacujuci gol u finišu i kasnije u penal seriji realizovao odlucujuci udarac sa "bele tacke".

Sa "plavcima" je osvojio četiri titule Premijer lige, četiri FA kupa, tri Liga kupa i dva Komjuniti šilda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA