S kojim ubicom golmana su uporedili Aleksandra Mitrovića?

Napadač Njukasla je do sada postigao tri gola na 13 utakmica, ali se tek očekuje da upali mašinu

  • 4
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović mogao bi da postane Njukaslov Romelu Lukaku, ocenio je menadžer "svraka" Stiv Meklaren.

Oba pomenuta fudbalera u Premijer ligu došla su iz Anderlehta, pa Meklaren misli da će Mitrović biti uspešan posle određenog vremena kao što je bio slučaj i sa napadačem Evertona.

- Sećam se da je Lukaku kao mlad bio isto snažan igrač kao što je sada, samo što je poporavio efikasnost. Imao je pravi razvoj i sada je izrastao u kompletnog centarfora - rekao je Meklaren uoči sutrašnjeg meča protiv Evertona, a prenosi agencija Rojters.

Meklaren smatra da bivši napadač Partizana napreduje svakim danom, ali i da mu je potrebno da bude strelac na nekoliko uzastopnih utakmica.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Morao sam da ga ostavim van tima nekoliko mečeva, a sada je vratio energiju i koncentraciju. Mitrović ima veliki potencijal, ali mora da kontroliše emocije i da postiže više golova. Mučio je dosta odbrana ove sezone i to tražimo stalno od njega - zaključio je Meklaren.

Mitrović je ove sezone u Premijer ligi postigao tri gola na 13 utakmica.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CAKI CALE

    24. decembar 2015 | 13:13

    Tri gola na 13 utakmica.? Pa opet ga guraju menadzeri da igra za reprezentaciju. Nije ni čudo što smo rangirani iza SOMALIJE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA