Potoci piva teći će Lesterom: Klub časti navijače omiljenim pićem!

Sjajan gest vođstva lidera Premijer lige

  • 0

Lepo je ovih dana biti navijač Lestera!

Navijačima lidera Premijer lige toplo je oko srca kada pogledaju na tabelu gde je njihov tim, mimo svih očekivanja, u vođstvu ispred velikana, Arsenala, Junajteda, Liverpula, Sitija...

Pored igrača Klaudija Ranijerija, velike zasluge za fenomenalne rezultate imaju i navijači, a za vernost, sledi nagrada - pivo!

Naime, suvlasnik kluba Aijavat Srivadanapraba, obećao je pivo svakom navijaču koji bude na tribinama za naredni meč kod kuće, protiv Mančester sitija, 29. decembra.

- Navijači inspirišu naše igrače da rade velike stvare na terenu i zato želimo da im se zahvalimo. Njihova vernost i vera su nam pomogle da nam ova 2015. godina bude posebna. Sigurni smo da će i 29. decembra biti sjajna atmosfera na stadionu i da će naši navijači uživati i dizati čaše piva uvis - poručio je Srivadanapraba.

Ovo inače nije prvi put da je klub na ovaj način izrazio zahvalnost navijačima, koje je častio i u maju ove godine, pošto je ekipa osigurala opstanak u ligi.

Lester vodi na tabeli Premijer lige sa dva boda više od Arsenala.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA