Ko to vara srpske fudbalere i uzima im novac za ugovor u Engleskoj?

Sindikat profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' uputio alarmantnu poruku fudbalerima

  • 2

Da li su srpski fudbaleri u opasnosti? Jesu, ako je verovati Sindikatu profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost''.

Naime, SPFN je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio alarmantu poruku za sve fudbalere, a tiče se prevare koja je trenutno aktuelna.

- Pojavila se grupa prevaranata koja nudi igračima ugovore u Engleskoj, ali zauzvrat traže da im igrači preko ''western uniona'' odmah pošalju novac za radnu dozvolu. Kako bi bili uverljivi oni imaju strance saradnike čije podatke šalju i koji preuzimaju novac koji pretpostavljamo kasnije dele, a pošalju i predugovor koji je nerealno visok. Sve u cilju da vas navuku - stoji u saopštenju.

Potom je usledio savet, ali i objašnjenje.

- Ne nasedajte na ove gluposti jer se vize za UK plaćaju elektronskim putem na račun ambasade, a radnu dozvolu obezbeđuju klubovi preko nadležnih institucija u UK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    26. decembar 2015 | 16:22

    Toliko mi žao naših mladih fudbalera,vrednih i dobrih ,pravih sportista.Godinama uporno treniraju.Vlasnici klubova ih totalno obespravljavaju .Mesecima im ne daju plate pa čak i nikada.Ne ide im ni radni staž.Gladni su i žedni,goli i bosi.Doslovce su robovi.To i država zna i to je svakoj vlasti normalno.Divni mladići.Tako je u svim ligama i Super ligi i Prvoj ligi a tek u ostalim ligama. A posle svake utakmice silni izveštaji o utakmicama a ćuti se da te mlade fudbalere izdržavaju očajni roditelji. I SOS kanal se hvali izveštajima sa utakmica a nikada da progovori o istini o robovskom iskorišćavanju tih pravih,divnih fudbalera koji su ponos svake zemlje.

  • Stajic zoran

    27. decembar 2015 | 13:26

    Pa Terza Terzic je posten.pa Crnogorac nezna posteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA