DUŠKO TOŠIĆ ZA TELEGRAF: Želim titulu u Turskoj, možda se vratim u Zvezdu!

Srpski reprezentativac govorio o pohvalama sportskog direktora Zvezde i planovima u 2016. godini

  • 14

Možda se Duško Tošić nije mnogo zadržao na Marakani, ukupno sezonu i po u dva navrata, ali se ''uvukao pod kožu'' navijačima Crvene zvezde.

I ne samo navijačima. Svojim zalaganjem i ponašanjem na terenu, ali i van njega, ''kupio'' je veliki broj sportskih radnika, funkionera, trenera...

Jedan od njih je i Blažo Raosavljević, sportski direktor Zvezde, koji je Tošića dobrano nahvalio u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.

>>> Telegraf u kafani sa sportskim direktorom Zvezde: Upoznajte čoveka zbog kog je Grof ostao na Marakani, a crveno-beli dominiraju na terenu!

Foto: Profimedia/Seskimphoto Foto: Profimedia/Seskimphoto

Podsetimo, Raosavljević je tada istakao da bi Tošića voleo da vidi u Zvezdi na mestu štopera jer je ''Duško Tošić čovek koji nikada neće izdati, da ima dobro srce i da je mnogo dobar i pošten''.

- Pročitao sam intervju i odmah sam nazvao Blažu kako bih se zahvalio na svemu što je rekao  - bile su Tošićeve prve reči za Telegraf:

- Razgovarali smo o svemu, ali nije realno da se na zimu vratim na Marakanu. Pre svega što Zvezda igra sjajno, ali me i Turci ne bi pustili olako. Možda na leto. Ne odbacujem tu mogućnost, ali...Sve zavisi od situacije.

Foto: fcrad.co.rs Foto: fcrad.co.rs

- Danas je u fudbalu dobro, sutra loše. Dosta stvari se promeni za sedam dana, a kamoli za šest meseci. Ponavljam, Zvezda je moj klub i ja Zvezdu mnogo volim.

Tošić je u Bešiktaš stigao kao veliko pojačanje i opravdao je tu ulogu u potpunosti. Ipak, navijači tog kluba zamerili su mu što je slavio pobedu Srbije u Albaniji i neočekivano je skrajnut u drugi plan.

- Igrao sam nekoliko utakmica i posle tog incidenta. Polako se vraćam. U klubu u potpunosti računaju na mene. Velika mi je želja da sa Bešiktašem osvojim titulu - jasan je bio Tošić u razgovoru za naš portal.

Podsetimo, Tošić je za crveno-bele odigrao 53 meča u svim takmičenjima i postigao je dva gola.

(M. Marić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA