Zagonetan odgovor Nejmara na pitanje o Mančester Sitiju

Brazilac ističe da pregovara sa čelnicima Barselone oko produženja ugovora i optimista je po tom pitanju

  • 1

Mnogo se poslednjih nedelja priča o Zvezdi brazilske reprezentacije i Barselone, Nejmaru. Oko njegovog ugovora se vodi diskusija. Blizu je tome da ga produži, ali veliki i bogati klubovi prate situaciju i čekaju svaki povoljan trenutak da eventualno iskoriste situaciju da ga privole u svoje redove.

>>> Ona je ''spojila'' Nejmara i Kristijana Ronalda (FOTO)

>>> Nejmar uživa u oblinama ove seks bombe? (FOTO)

I on ne isključuje mogućnost da pređe u neki od klubova koji ga žele, a konkretno je sada progovorio od Mančester Sitiju, koji bi ga rado video u svojoj ekipi i ne žali novac za tako nešto. Ipak, za sada je blizu potpisivanja novog ugovora sa Barsom.

- Još uvek pregovaram sa čelnicima Barselone, optimista sam. Međutim, ne znam šta bi moglo da se desi u budućnosti - rekao je Nejmar i nasmejao se na pitanje da li prati dešavanja u Sitiju.

- Ne, bar za sada. Ništa još uvek ne znam, život je dug - ostao je zagonetan Brazilac.

Nejmar iza sebe ima godinu iz snova, sa Barselonom je osvojio sve što se moglo osvojiti, izuzev Superkupa Španije, a u novoj sezoni nastavio je u istom ritmu, pošto je na 19 utakmica postigao 16 golova u svim takmičenjima.

Brazilac, nije jedina želja Sitija, koji želi i Džejmija Vardija iz Lestera, trenutno najboljeg strelca Premijer lige, za koga je spreman da plati 30 miliona funti, tvrdi engleski tabloid San.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Subasa

    1. januar 2016 | 18:02

    Nek ga prodaju sitiju za 200 miliona kupe azara za 80 i naprave posao veka ! Azar ce biti najbolji ihrav sveta za 3 - 4 god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA