DELIJE SU VEĆ KLICALE MICIĆU! Da li je svojom izjavom izgubio šansu da mu se to ponovi? (VIDEO)

Novi košarkaš crveno-belih rado se priseća 2014. godine i finala Kupa Radivoja Koraća

  • 14
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sa mnogo nade je u nedelju iz Minhena u Beograd doputovao Vasilije Micić, novi košarkaš Crvene zvezde.

Povremeni reprezentativac Srbije stigao je u redove crveno-belih koji su rasknuli saradnju sa Markusom Vilijamsom, a mladi plej se raduje novoj šansi da pokaže sve što ume baš u Zvezdinom dresu.

Nakon odlaska iz Mega Vizure u Bajern, Micić je imao problema sa povredama, koje su znatno doprinele da se ne izbori za minutažu kod Svetislava Pešića, koji je podržao odluku igrača da dođe u Beograd.

- Obavili smo vrlo lep razgovor. Podržava što sam se odlučio na ovakav korak. Shvatio sam situaciju u Bajernu. Veliki je pritisak, velika su očekivanja i potražio sam sredinu u gde mogu da se "razvijem". To je najbolja moguća situacija - rekao je "Sportu" Micić, koji je prethodno izjavio za klupski sajt Bajerna da će "pokušati da zaradi minute u Beogradu i da je cilj da se na leto vrati u Minhen".

Tim rečima nije pokupio mnogo simpatija od navijača crveno-belih, a Zvezdu smatra najboljim klubom u Srbiji.

- Došao sam u najbolji klub u Srbiji. Nisam uspeo da se izborim za minute u Bajernu, a voleo bih da u Zvezdi to uspem i da pomognem timu u ostvarenju najviših ciljeva - dodao je Micić, koji se rado priseća momenta sa finala Kupa Radijvoja Koraća 2014. godine.

Tada je, igrajući za Mega Vizuru, poražen od crveno-belih, a kada je primio priznanje u "Pioniru" za MVP-ja, doživeo je da mu Delije skandiraju.

- Uvek sam želeo da igram pred navijačima koji su na tvojoj strani. Baš taj momenat na Kupu je bio neverovatan i voleo bih da ga ponovo zaslužim - rekao je Vasilije Micić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    28. decembar 2015 | 10:18

    Steta ali imaces veliki problem sa navijacima.... Moras bas da se pokazes da bi se iskupio za onako glupu i naivnu izjavu. Nije ti to trebalo.

  • BALTAZAR

    28. decembar 2015 | 10:04

    Decko je grobar...Prica o Zvezdi a pokusava da preko nje sebi na leto napravi neki angazman u inostranstvu...Mislim da ovakvi igraci,koji ne osecaju emociju prema klubu,ne treba da dolaze...Pritom ne mislim na strance,koji saznaju sta je Zvezda i koliko znaci tek kad dodju u klub...Mislim na domace igrace...A ocigledno je da je decko vise bio naklonjen suprotnom taboru...

  • Bolest

    28. decembar 2015 | 11:01

    A raznatovic se samo nasladjuje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA