Vasa predstavljen u Zvezdi, demantovao je Bajern!

- Malo mi je žao što je ovaj trenutak pokvaren dezinformacijom - rekao je srpski plejmejker

  • 17

Vasilije Micić se u ponedeljak priključuje novim saigracima i ponovo zadužuje crveno-belu opremu, saopštio je košarkaški klub Crvena zvezda.

Lekarski pregledi su obavljeni, a nekadašnji igrač crveno-belih se nakon 9 godina vraća u klub, za koji je igrao u mlađim selekcijama, pre nego što je prešao u ekipu FMP-a.

>>> Delije su već klicale Miciću (VIDEO)

- Doživeo sam veliku čast i zadovoljstvo da ću konačno igrati za klub za koji navijam odmalena - izjavio je za klupski sajt Micić, a potom se osvrnuo na izjavu objavljenu na zvaničnom sajtu Bajerna da se vrati u minhenski klub na leto nakon što pošto zaradi minute u Beogradu:

Printskrin: fcb-basketball.de Printskrin: fcb-basketball.de

- Malo mi je žao što je ovaj trenutak, koji je za mene važan, kada sam konačno stigao u Crvenu zvezdu, pokvaren dezinformacijom koja se pojavila na pojedinim inostranim sajtovima.I pored toga što to nikada nisam rekao, izvinjavam se navijačima i razumem njihove reakcije i nezadovoljstvo, koje su izazvane nečim što je neistina.

- Samo želim, da se što pre uklopim, da zaigram na svom nivou, i da svi zajedno napravimo što bolji rezultat u svim takmičenjima, i da doživim još nešto, o čemu maštam još kao dečak, da podižem pehare kao igrač Crvene zvezde Telekom - završio je Vasilije Micić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA