Nemanja Mihajlović konačno igrač Partizana (VIDEO)

Od avgusta mlado krilo nije igralo zvaničnu utakmicu i čekaće do februara, kada se nastavi Super liga

  • 12

Džentlmenski transfer Nemanje Mihajlovića konačno je potvrđen. Mladi fudbaler koji je poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka iz Rada prešao u redove srpskog šampiona, ali je zbog dogovora sa Radom prosleđen "optičarima" na pozajmicu zvanično je igrač crno-belih.

Pozajmica tokom koje nije odigrao nijednu utakmicu za srpskoligaša, jer da jeste, sada ne bi mogao da igra za Partizan jer bi mu to bio treći tim u jednoj fudbalskoj sezoni za koji je nastupao, a to nije dozvoljeno pravilom FSS.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Krilni fudbaler će tako u februaru kada se nastavi šampionat Srbije odigrati prvi zvanični meč još od avgusta, ali to u Partizanu ne smatraju problemom, naročito jer je sve vreme trenirao sa prvim timom crno-belih.

Dobra stvar po Mihajlovića i Partizan jeste da mu je Ivan Tomić, novi šef struke u Humskoj, bio selektor u omladinskoj reprezentaciji Srbije.

- Kad sam dolazio iz Rada nisam ni obraćao pažnju na koliko potpisujem ugovor. Bilo mi je stalo samo da potpišem. Želeo sam ja i moja porodica. Smatramo da je Partizan najbolji način da napredujem - poručio je Nemanja Mihajlović na predstavljanju.

Mladi Mihajlović je potpisao ugovor na 4 godine, nosiće broj 77.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA