Zvezda dobila pismo od predsednika Reala (FOTO)

Florentino Perez ekspresno odgovorio Svetozaru Mijailoviću

  • 8

Rukovodstvo Crvene zvezde je, u nameri da unapredi članstvo i sistem funkcionisanja kluba koji je jedinstven u ovom delu Evrope, kontaktiralo veliki Real Madrid, a odgovor je stigao direktno od predsednika „kraljevskog kluba“, Florentina Pereza.

Poznato je da je Real ustrojen takođe po principu članstva i da iskustvom može da pomogne i našem klubu.

- Dragi gospodine predsedniče, dostavljam Vam kopiju godišnjeg izveštaja Real Madrida, za koju verujem da će Vam pomoći da nas bolje upoznate. Real Madrid je sportska asocijacija i kao takva je u vlasništvu 92.000 svojih članova. Bord direktora se bira kroz direktno glasanje svih članova svake četiri godine i njegov rad nadgleda i Skupština kluba od 2000 članova koju čine i biraju članovi kluba.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Kao što verovatno znate, Real Madrid je još jednom imao tu čast da bude proglašen sa svetskog lidera među sportskim klubovima u smislu obrtnih sredstava, i to se dešava već 11. godinu u nizu. Ponosni smo što sa vama delimo članstvo u Evropskoj asocijaciji klubova gde branimo principe fer-pleja, dobrog upravljanja i transparentnog rada. Naš godišnji izveštaj je primer primene ovih principa u u rukovodstvu kluba.

- Nadam se da će vam ove informacije biti od koristi i koristim ovu priliku da vam pošaljem tople pozdrave - stoji u pismu predsedniku Crvene zvezde Svetozaru Mijailoviću, a koje je potpisao lično Florentino Perez, predsednik Real Madrida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    28. decembar 2015 | 18:30

    Није мала ствар када ти краљевски клуб укаже поштовање. Респектују европског првака.

  • bole

    28. decembar 2015 | 19:43

    ne bi me cudilo da zvezda dovede nekog igraca reala

  • Messi

    29. decembar 2015 | 01:02

    Mozda Zvezda dovede Ronalda na probu.:-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA