UZBUNA ZA GROBARE! Partizanov biser obrisao poruku sa Instagrama da ostaje uprkos ponudi Anderlehta

Dušan Vlahović se oglasio na društvenoj mreži posle objave da Anderleht nudi 5 miliona evra za njega, ali je brzo obrisao poruku

  • 31

Fudbaler Partizana Dušan Vlahović, u noći između ponedeljka i utorka javio se na Instagramu nakon što se pojavila vest da je Anderleht za njega ponudio 5 miliona evra.

>>> Anderleht nudi 5 miliona evra za Partizanovog klinca!

>>> Nemanja Mihajlović konačno igrač Partizana (VIDEO)

On je na Instagramu objavio skrinšot upravo Telegrafove vesti o tome, gde su se mogli videti naslov i podnaslov - ''Anderleht nudi 5 miliona za Partizanovog klinca'' i ''Da li je 15-godišnji Dušan Vlahović na ''izlaznim vratima'' kluba?

Biser crno-belih je na to imao kratku poruku, koja bi oduševila Grobare - ''Ostajem u Partizanu!''. To je napisao oko jedan sat posle ponoći.

Međutim, kada smo ujutru ponovo otišli na taj link sačekalo nas je obaveštenje da on nije dostupan, odnosno da je obrisan.

Printskrin: Instagram.com/vlahovicdusan9 Printskrin: Instagram.com/vlahovicdusan9

Umesto poruke ohrabrenja, koja bi oduševila Grobare jer jedan od najvećih talenata kluba ne želi da ide, ovo brisanje poruke može samo dodatno da ih zabrine i pojača nagađanja da tu očigledno nešto postoji.

Da li je dobio instrukcije menadžera, nekoga iz kluba ili je to na svoju ruku uradio, ostaje nam da nagađamo.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BratZaBrata

    29. decembar 2015 | 09:16

    Mutna je to priča...kako jedan klinac od 15 godina,bez odigrane seniorske utakmice moze da kosta 5 miliona. Pa Andrija Z. toliko vredi..

  • Sale70

    29. decembar 2015 | 10:05

    Jedan Partizanov klinac od 15 godina vredi kao citav Zvezdin seniorski pogon ali u ovoj zemlji se postaje sampion politickom odlukom...

  • SMOKI

    29. decembar 2015 | 09:35

    Bezi sine,bezi iz tog kluba dok jos imas gde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA