Duda Ivković nahvalio dva Zvezdina košarkaša pred meč u Istanbulu!

Trener Efesa posebno je pred duel sa crveno-belima izdvojio Marka Gudurića, koji izrasta u lidera ekipe, kao i Cirbesa, koga smatra jednim od najboljih centara Evrope

  • 3

Trener košarkaša Efesa Dušan Duda Ivković uoči meča protiv Crvene zvezde na otvaranju TOP 16 faze Evrolige rekao je da njegov tim očekuje težak posao sa najprijatnijim iznenađenjem elitnog takmičenja.

>>> FOTO-UBOD! Radonjić prošetao Beogradom u duksu Olimpijakosa!

- Prvi mečevi u jakom takmičenju su uvek najteži. Igramo protiv jakog tima Crvene zvezde i najprijatnijeg iznenađenja Evrolige. Sa klupe ih vodi odličan trener, pod čijim vođstvom su igrači napredovali. Tu je i Maik Cirbes, jedan od najboljih centara Evrope - rekao je Ivković.

>>> Pogledajte kako je Gudurić reagovao kada je čuo da mu navijači skandiraju "MVP"! (VIDEO)

Bivši selektor Srbije, pored Cirbesa, kao opasnost po njegov tim označio je Marka Gudurića.

- Od nekoliko veoma talentovanih igrača Zvezde izdvaja se Gudurić. On je bio ključni igrač u pobedi nad Realom - zaključio je Ivković.

Utakmica između Efesa i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati u Istanbulu.

Nažalost, za negativnu uvertiru meča potrudili su se navijači Galatasaraja, morbidnim i umobolnim transparentom o Marku Ivkoviću, koga su ubili pre godinu dana upravo pred Zvezdino gostovanje u Abdi Ipekči dvorani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA